|
Некои интересни работи за Бугарија |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 32> |
Автор | |||
BG Tatar
Сениор Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоj гордо живее во Jугославиjа ... |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Taanas, кога веќе прашуваш, што заедничко имате вие (Бугарите) со Македонија?! |
|||
BG Tatar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Как мислаш дали имаме? |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така убаво. Што општо имате вие Бугарите со Македонија и Македонците?! |
|||
BG Tatar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мислам дека е коректно да ти први одговориш!
|
|||
taanas
Сениор Регистриран: 12.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е па аулите на дедо Кубер да не са во София!?! |
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти ова мене серизно ме прашуваш?! Па ако сум Македонец, мислам дека е очигледен одговорот. |
|||
BG Tatar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фала на коректниот одговор! Питат те нешто за дедо ви Кубер
|
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прво, Кубер мене не ми е дедо. Второ, исто така што ќе кажеш за дедо Филип што ја освоил Тракија?! Тракија македонска ли е?! Имам ли јас врска некаква со Тракија?! Изменето од macedon_alex - 13.Март.2009 во 16:33 |
|||
taanas
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е па братята на Кубер са завоювали и Тракия! Ей ти вързката! И от що реши че немаш общо с Кубер!? Он да не се изпарил в космоса барабар с ордата!?
|
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сигурно немам ништо општо со Кубер. Ако завојувале не значи и дека етнолошки и културолошки победиле. Има многу такви примери, каде страната која победила со силата на оружјето не значи дека победила и културно и духовно! Никој не вели дека испарил. Туку ти кажи ми мене, Атничките Македонци испариле ли? |
|||
taanas
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да приемем че са били там ама защо се пишете тогава само за антични а не и за прабългари!? . Прабългарите строели аули като за една орда около 200 000 човека да могат да побират! Мислиш ли че античните са били повеке от прабългарите в Македония по онова време? |
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прабугарите биле 20-30 илјади,македонците во милион сигурно.
|
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А вие зошто се пишувате само за Бугари, кога знаеме дека и кај вас имало и други народи и племиња?! Ете на пример Тракијци. Изменето од macedon_alex - 13.Март.2009 во 16:52 |
|||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |