|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 54> |
Автор | |
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum ljubomorna,nema potreba
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo granici na normala ako sakas nekoj garant deka ke bides ljubomoren da ne se lazeme site znaeme deka e taka samo sto nekoj priznava a nekoj ne,
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Normalno e da postoi ljubomora,ako ja nema znaci nema ni ljubov,koj i da kaze deka ni malku ne ljubomori laze...ili voopsto ne e zaljuben...no sepak da ima granica...
Изменето од didi26 - 19.Март.2009 во 12:35 |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUM .............
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze li nekoj da ne bide ?
|
|
Pear
Сениор Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum ljubomorna,shto ne znaci deka ne sakam,se lazat ljubomornite deka ljubomorata e znak na ljubov,taa e znak na bolest,na nedoverba,na sebicnost............
Изменето од Pear - 19.Март.2009 во 13:39 |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo i osnovno ljubomorata e bolest,...no vo ganici na normalata...a deka ne si ,ne ti veruvam,ako voopsto go sakash partnertot,ne veli deka ti e seedno....
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa sto go saka partnerot,
treba da mu dozvoli da si uziva vo slobodata, a ne da go saka samo za sebe, a i nema granici na normala se sto e ljubomorno ne e normalno i tamo ljubov nema, ima samo biznis |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
becenevem toatalno kontriranje so tebe
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sakam koga e ljubomorna i posesivna, ednostavno toa mi dozvoluva da ja zapoznaam od poveke agli sto znaci ja sakam celosno, so site vrlini i mani. Ladno rezoniranje ne e ljubov, toa e opredmetnuvanje. Sigurno nema da me voodusevi ako mi dozvoluva da pravam sto sakam, sto znaci ne i gajle za mene.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da ti dozvoli da pravis sto sakas
fintata e sto kje si dozvolis ti samiot da pravis da ogranicis nekogo znaci da ja sjebes ljubovta do daska ova e mislenje........... ne dogma..............pozdrav Изменето од anakin - 21.Март.2009 во 12:33 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......признавам....сум........ама не покажувам,се правам на два ипол
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си ја сакам мојата слобода.....нормално без претерување кога си правам се што сакам во момент кога тоа зависи од мене |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |