IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали понекогаш го нервирате вашиот партнер ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали понекогаш го нервирате вашиот партнер ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 10>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 21:38
понекогаш?газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење.....
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 21:39
nishto ne mu e.

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 22:53
Јас дали го нервирам.........јас?????????
Туку дај прашајте тој колку ме нервира мене.........

Па кој маж ви се молам се замара: дали садовите се миени, пред колку време е испран чаршавот, навлаките на перниците, прекривачите на креветите, дали има бели алишта за перење, дали вчера смукав, кога последен пат бришев прашина, што да јадеме за ручек денеска.............

Денеска ме изнервира..........Едно влегување од врата и одма...........НЕ СИ ИЗМИЛА САДОВИ.........уфффффффф........
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 00:36
sekogas koga ke mu kazam se sto mi smeta i lezi na dusa
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 11:46
da,ama samo ponekogash nema da e interesno ako se odi kako podmackano
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 13:06
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Па кој маж ви се молам се замара: дали садовите се миени, пред колку време е испран чаршавот, навлаките на перниците, прекривачите на креветите, дали има бели алишта за перење, дали вчера смукав, кога последен пат бришев прашина, што да јадеме за ручек денеска.............

Денеска ме изнервира..........Едно влегување од врата и одма...........НЕ СИ ИЗМИЛА САДОВИ.........уфффффффф........

-sam ne ka gi mie aku mu precat...ili neka ti kupi masina...uste podobro!голема%20насмевка
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 22:36
не да го нервирам, душа му вадам,

кутрото мое колаче медено
Кон врв
picky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2009
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај picky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 22:52
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Дечко ми е ист! среќа ..ама затоа си го сакам, од што е правилен и сака се да е како што треба...подобро така отколку некој непедантен :)
No expectations, no disappointments!
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 00:23
Јас него???
-Никогаш...па дури ни тогаш!!!...не%20зборувам
ама затоа пак он мене.
..плачење
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 00:24
Balansirame ..... prvo on mene ... pa jas nego...... pa pak on mene .... i taka ....
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 01:38
за секудна можам да го инзервирам
Доволно е да му речам...Не вози така,или симни ме
Кон врв
picky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2009
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај picky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 12:02
Ееее...со тоа возењето, коа ќе кажам нешто - пази, или полека или незнам си што...одма ќе почне да ме вика по името на мајка му :))))) задоволство
No expectations, no disappointments!
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 13:48
samo ponegogash i samo malku i se toa nesvesno i nesakajki
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2009 во 14:03
Хмм, избегавам да го нервирам вистински зашто кога ќе се надурли еееее 2 дена треба да му го гледам суратот кисел и да ми шири негативна енергија по дома, а он мене константно ме нервира, ја се вадам од такт многу често и стојам и му викам а тој си ми се смее во фаца.
Јас не го нервирам, јас сама си се нервирам
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.