![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 407408409410411 681> |
Автор | |
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sega kako si Val?
Primetiv deka te nema,samo mislev ne mozesh i ti kako mene na red da dojdesh... |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Сега е подобро, сабајлево вежбав
![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Blazesiti ...povezbaj i za mene...
![]() Super sme Val,po doma ,na forum,standard sekoj den ...znaesh kolku mi faleshe ja nema taa chema na forumov,kolku ni beshe zabavno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Навистина се чувствува некое затишје на форум, ја нема нешто и Сани и другите
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da i Sunny ja nema ,mozhebi ima obvrski na fax....
Jas mila tuka odmaram,citash nesto sega??predlozi mi nekoja kniga? |
|
|
|
![]() |
|
Didi, sega se vrakam,imav rabota. aj da pieme po edno kafe
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fala Val za kafeto...
i jas ne bev na pc,obvrski znaesh... koja kniga ja citash sega? znaesh preeska imav na gosti edna drugarka pa mi kazuvase bila na maskembalot vo St.... i mi kaza kolku bilo ubavo,a i samiot grad bil mn.izgraden.. |
|
|
|
![]() |
|
VO pravo e drugarkati, Strumica mnogu brzo go izmeni likot kon podobro, a ovaa godina imase najgolem broj i ucesnici i gosti na karnevalot.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
таратурџијки како сте?
![]() |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
A od knigite momentalno ja docituvam Krvavata odaja, nesto kako moderna verzija na prikazni, ne e nesto, a na red ceka Vestica.
Pred 15 dena ja citav Prasanja i odgovori od Vikas Svarup, e taa e navistina dobra ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odlicno sme peperutke , kako si ti? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Добра сум еве дома.Седнав малку да ве дружам ам малата не ме остава
![]() |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Val kako si mi?
![]() ![]() ![]() ![]() Ke pies kafe i so mene? ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
a , so mene?
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 407408409410411 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |