IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
Автор
Порака
Kostova Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kostova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 00:15
mene ke me iselat od doma ke me pratat na Madagaskar na pr.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kostova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 00:16
ama jas nemam nisto protiv dali e crnec belec ili musniman i slicni takvi raaboti
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 09:17
Originally posted by Kostova Kostova напиша:

mene ke me iselat od doma ke me pratat na Madagaskar na pr.

Ako, kje si jades ubavi banani...i specijaliteti od banani...
Kje imate banana-melez-kids
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 14:48

Никогаш !!!    
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 15:11
Da se mazam ne bi mozela,a da imam lugje crnci vo moeto opkruzuvanje kako prijateli sekako moze..ali mislam deka ne bi mozela da se zaljubam..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kostova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 23:22
so ima loso vo toa bas COOL
Кон врв
picky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2009
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај picky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 23:25
Чудно, секогаш сум викала -луѓе со различна боја на кожа...исто као луѓе со различна боја на очи...али врска....бљак!болен
No expectations, no disappointments!
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 15:59
Ami sea crnec, crnec, bolje i6ta nego ni6ta, kakov si izbrala takov nejzin si e ona ke spie so nego. Ali jas da napraam vakvi nesto moite od doma ke me iselat.
Кон врв
deranger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Visokogorska strazha

Регистриран: 22.Октомври.2008
Поени: 1420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deranger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 20:36
mamo, ke se omazham so crnec!....super kerko...i jas bi se omazhila..

Изменето од mamamd - 14.Март.2009 во 20:38
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 11:58
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

OK, DUSICKI MOI LIBERALNI, STO BI NAPRAVILE AKO VASETO DETE SE ZALJUBIљубов I ZA SVOJ ZIVOTEN PARTNER IZBERE
CRNEC CRN KAKO NOKJ
ILI ZOLT MAL KINEZ
ILI NEKOJ FUNDAMENTALIST OD BLISKIOT ISTOK
ILI....UUUU....NEKOJ KOMANDANT OD ONA (A VIE OKORELI VMROVCI)
LELE MAJKOOOO.....кубење%20коса

шо сака нека прави , само повеќе дома да не ми иди . Нема да сакам да знам за неа . БОже сачувај со ѓаол да се земи . Чоек шо не си ја почитува својата вера , својата раса , својата нација не е човек . јас сум против мешање со народите кој не се од наш вид .
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Sexolicious Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Март.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sexolicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 13:37
Pa bas e unikatno iako preferiram plavusi
SwIt iZ LUV Wen all is Sane,SwIT is DeAt 2 rid D Pain,Cruel is DeAt wen all is well,Cruel is LUV wen all is HELL
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 14:43
мајка ми ќе ме отепа од зафркавање...... плазење малце беше кога се сликав со еден црн коо ноќ на одмор..... ме умреа..... а да се земам со некој таков..... ауу...... изненадувањесмеење

шала на страна.... имам среќа да живеам со луѓе, кои мислам дека барем во тој дел од животот нема да ми се мешаат среќа
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 14:46
Замисли Бисерна,ти бела ко бисер а тој црн ко јаглен

Изменето од fiks - 16.Март.2009 во 14:46
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 14:48
eurokrem kombinacija ....... rece , znaes mamo , zenata mi se porodi ama deteto izleze crno ..... dodeka bila vo Afrika , e brkale lavovi i taa od strav rodila crno dete ........ znam be sinko , znam ........... i jas te rodiv tele pa ti porasna vo vol голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.