|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 95> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama aj, stom veke e postaveno prasanjevo ... SDSM
|
|
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshto da lezji?! Neka sadi kompir i neka kopa zelka. Koj kje mu dade da lezji? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site na ,..drvo!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znachi vo Veles kampanja vodele bugari? Interesno. A, vamu velime deka Makedonija ne ja davavame. Tochno ....ne jadavame. Ja prodadoa............. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
bosko buha
Нов член Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se nadevate na ogromen uspeh, ali KOMUNA ke sledi.
|
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ochigledno deka Komunjarive se zachlenuvaat SPECIJALNO za ovoj "nastan", za da im go zgolemat rejtingot na forumov a vo isto vreme pak sprovedat vo realnost scenarioto na Branko shto go spremaat za "simnuvanje na vladata na Gruevski" za septemvri.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И како по обичај...си претат со тужби... бараат експертски мислења... кукаат...а истото го правеа и тие...е тоа многу ми смета...Не ги оправдувам овие од власта...ама не можам ’’да ја проголтам’’ нити опозицискава демагогија... А го личи, ли го личи Никола со лопата...па па паа, па и министерот за образование Перо Стојановски.
Кривични за владината кампања Само навидум е законска кампањата и силната медиумска пропаганда што ја водат членови на Владата, тврдат стручњаци за борба против корупцијата Експерти од
опозицијата подготвуваат кривични пријави против членови на Владата
поради злоупотреба на службената положба и користење буџетски пари за
кампањата што ја водат во интерес на одредени кандидати. (Н.Н.С.) |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VMRO-DPMNE se razbira
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NI EDNITE , NI DRUGITE ............. a ovie prvite , pa nikad .............
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Зошто не Ми давате пак да гласам?....време е ДПМНЕ да ја плати обманата од 2008,..... Македонија оди назад,.......ако не Ми верувате преиспитајте си го домашниот буџет,....дали пак Јас грешам,..или Славе ќе Ви помогне!....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаете кога ќе дојде СДСМ на власт???
никад а можеби ни тад |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ако де,шо ќе ни се?
досега ВМРО се правдаше дека им прават опструкции сега нема правдање ама ако ја дозасерат... знаете кога ќе имаме пак држава? никад! а можеби ни тад |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ни тад!...
|
|
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....веројатно ни тад,....дали не ја засраа!?...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |