![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 406407408409410 681> |
Автор | |
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DObar den
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
како сте, се одморивте ли за викендов?
![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
dobar bese vikendov .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Ќе работи ли некој трета смена
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
ima treta smena
moze i cela nok |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() povelete zamezete se ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Intense and refined - the rewards of time THE BLEND: 90% Grande Champagne, 10% Petite Champagne THE COLOUR: Deep gold THE AROMAS AND FLAVOURS: Fruity notes: Candied plums Floral notes: Fragrant honeysuckle and narcissus Oak notes: Rare spices, saffron and precious sandalwood THE TEXTURE: Satiny THE FINISH: Pure yet intense, refined, long and lingering |
|
|
|
![]() |
|
Таратурџии што ве нема
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Valeta svake,kaj si ti
![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
znam deka mozi da me banirate od tuka na koj da se obratam toa da napravi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() site baraat da ne gi baniraaat a ti sto baras ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Сваќе ,денеска си најубава ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Fala mila
![]() Edvaj jas i ti da se sretneme na Forum... kako mi si? |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
Денес сум подобро, ме немаше на форум некое време ,болна бев, до вчера бев под ампуларна терапија
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 406407408409410 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |