|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 23> |
Автор | ||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ajde , ajde ..... fakt e deka niedna nemoze tolku ubedlivo da izglumi orgazam ako ne go doziveala prethodno ...... a ako go doziveala a so tebe mora da glumi ... si naebal
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Многу ми е битно бе,тоа ќе значи и појак оргазам за мене.
Иначе не гледам смисла за секс тогаш. |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Celata ubavina , privlecnosta i site pozitivni atributi mazot ke gi dobie ......SAMO I SAMO AKO .........zenata ja dostigne celta na svojata zenstvenost a.....toa e orgazmot
...vremetraenjeto i nacinot na dozivuvanjeto ke go napravi mazot....... dete , slabak , dobar , odlicen , izvonreden, macho_men ili konecno nezaboraven i edinstven!!!! dodeka ako ne e prisuten orgazamot kaj zenata ..... ne zboruvame veke za seksualen odnos tuku za mono-masko zadovoluvanje sto barem za mene ne zasluzuva komentar ... |
||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
isto kolku sto i e nea bitno...
za mene... Изменето од којсумјас - 08.Март.2009 во 01:12 |
||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NAJBITNO E
inaku koj ke ja slusa posle |
||||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
voopsto ne se grizam za toa,
dodeka jas ednas, taa veke 10 pati |
||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Si pomislil dali dobro glumi?? |
||||
LEZITE MISHEVI
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
glumici ima mnogu u teatar.
|
||||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne glimi, zasto osekam koga toa go dozivuva, do 6-7 i taa broi, posle se gubi |
||||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
abe aj , ne si sex masina ti ......a uostalom ne znam dali toa uopste e orgazam ili samo jako nadraznuvanje...aj nema veza.....vase si e |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a komu?
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
znaes bionse, ako nesto ne ti se slucuva tebe, neznaci da omalovazis iskustvo na becenevem, ne e lepo ni kulturno |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Hmmm anakin niski udari a??? Da komentiram ili???Ajde.....
toa nesto ,ako mene ne mi se slucuva treba da go proveris pa do go kazes.....a becenevem izvini ako te navrediv so nesto ....bese nenamerno !!! |
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
јас не гледам ниеден низок удар
сори |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |