|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <12345 54> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mnogu individua vo tranzicijata, kakva sto bila kaj nas, svojata srekja ja izgradile vrz nesrekjata na drugite lugje, izem ti takva dobrina
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nesreknite lugje se mnogu po fer od
nekoj srekkni lugje |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕСРЕЌНИТЕ СЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
НЕ СЕ СЛОЖУВАМ. НЕСРЕЌНИ СЕ ТУТУНАРИТЕ ПОРАДИ НАВЕДЕНИТЕ ПРИЧИНИ И РУДАРИТЕ ... И КОПАЧИТЕ НА КАНАЛИ ... И ЛУЃЕТО ШТО ПРОСАТ ... И ОНИЕ ШТО ИЗГУБИЛЕ ШТО ИМАЛЕ (СТЕЧАЈЦИТЕ )... АМА РАЗЛИЧНО Е ДА СИ ЛОШ И НЕСРЕЌЕН ЛОШОТИЈАТА ЛЕЖИ ДЛАБОКО ВО `ДУШАТА` И `СРЦЕТО` ... АКО ГИ ИМААТ А НЕСРЕЌАТА Е ПОЈАВА ... ЧУВСТВО ... НЕШТО МИНЛИВО ... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е да
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas isto mislam deka nema vrska deka nesreknite luge se losi ( spored moite zacrtani mislenja za toa sto e nesreken ili los covek)
..no tuka se slozuvam so toa deka se "losi" vo smisol na neraspolozeni bez pozitivna energija, zasto imaat premnogu probelmi poradi koi se nesrekni pa nemaat sila da ja pokazuvaat svojata dobrina |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ne bi rekla bas. Sepak se zavisi od karakterot na covekot. Nekoj koga e nesrekjen se sozaluva, nekoj koga e nesrekjen si dava nadez a nekoj stanuva los. E sea zavisi od karakterot na coekot.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
значи среќа е " полно пари" а? |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kolku sto go citam boldiranoto postoi bukva i
|
|||
|
|||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Одамна беше па не можам да цитирам точно вака некако беше...
,, Ниеден среќен човек нема да направи неред на некој собир . Ниеден среќен човек нема да направи лошо некому . Сите лоши работи се сведуваат на несреќа . Не може среќен човек да биде лош ,,
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Многу несреќни луѓе ’’си ја живеат’’ својата несреќа тивко, не наметливо, не замарајки ги другите со својта несреќа.
Многумина пак условно несреќни луѓе, или луѓе кои замислиле дека се несреќни им ја ’’сервираат’ на сите својата несреќа, зборуваат дека само нивната несреќа е несреќа и се останато не е толку тешко...толку болно... А лошотијата, змијалукот како што милуваше мојот сакан дедо да вели нема врска со несреќата... |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
greska si tek kako moze srekjen covek da napravi nered ne e fer , em se nesrekjni lugjeto, em im prepisuvate losotilak nitu e fer nitu ima nekoja vrska so logikata, kako da ziveete vo bajka |
|||
|
|||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова го имам сретнато како размилсување на познат Филозоф само одамна е па не се секавам точно .... секако, секој од нас си има свој став кон нештата .
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa skoro site imame ist stav 98% zapravo
|
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секој човек среќен или несреќен си има свои демони.
Но не секој од нив дозволува тие демони што му ја гризат душата да ги манифестира со тоа што ќе биде лош кон другите. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Внеси реплика | страница <12345 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |