|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <1 5051525354> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sto go citam boldiranoto postoi bukva i
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи среќа е " полно пари" а? |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne bi rekla bas. Sepak se zavisi od karakterot na covekot. Nekoj koga e nesrekjen se sozaluva, nekoj koga e nesrekjen si dava nadez a nekoj stanuva los. E sea zavisi od karakterot na coekot.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas isto mislam deka nema vrska deka nesreknite luge se losi ( spored moite zacrtani mislenja za toa sto e nesreken ili los covek)
..no tuka se slozuvam so toa deka se "losi" vo smisol na neraspolozeni bez pozitivna energija, zasto imaat premnogu probelmi poradi koi se nesrekni pa nemaat sila da ja pokazuvaat svojata dobrina |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е да
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕСРЕЌНИТЕ СЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
НЕ СЕ СЛОЖУВАМ. НЕСРЕЌНИ СЕ ТУТУНАРИТЕ ПОРАДИ НАВЕДЕНИТЕ ПРИЧИНИ И РУДАРИТЕ ... И КОПАЧИТЕ НА КАНАЛИ ... И ЛУЃЕТО ШТО ПРОСАТ ... И ОНИЕ ШТО ИЗГУБИЛЕ ШТО ИМАЛЕ (СТЕЧАЈЦИТЕ )... АМА РАЗЛИЧНО Е ДА СИ ЛОШ И НЕСРЕЌЕН ЛОШОТИЈАТА ЛЕЖИ ДЛАБОКО ВО `ДУШАТА` И `СРЦЕТО` ... АКО ГИ ИМААТ А НЕСРЕЌАТА Е ПОЈАВА ... ЧУВСТВО ... НЕШТО МИНЛИВО ... |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesreknite lugje se mnogu po fer od
nekoj srekkni lugje |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu individua vo tranzicijata, kakva sto bila kaj nas, svojata srekja ja izgradile vrz nesrekjata na drugite lugje, izem ti takva dobrina
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesrekajta nema vrska so dobrinata
znam gadovi, so se srekjni i polno pari koj misli deka srekjnite lugje se super dobri neka gi druzi negov izbor |
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се запишува карактерот во моментот на зачнувањето има предиспозиции да го добие карактерот од своите родители? Наследно е?
Можеби она што си го слушал на Дискавери е точно, не велам не, само како може човек да се роди лош или добар, среќен или несреќен, бидејќи кога ќе се роди единствено со што се карактеризира е ВОЗНЕМИРЕНОСТА |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мило,баш вчера гледав на Дискавери што збореа генетичарите.
Во моментот на зачнување и после некое време додека расте фетусот се испишува карактерот на идниот човек. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешиш фикс, кога се раѓа човек тој е табула раса, понатаму животот ја испишува таблата. Со добро или лошо. Бебето не знае за среќа и за несреќа. |
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно така фикс, и таа крива линија може да исправи многу работи. |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек се раѓа лош.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |