![]() |
|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 97> |
Автор | |
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас самата и мојата инертност деновиве.Почнав да си ги газам принципите зошто ме мрзи се да праам!!!!Без зборови и без објаснувања...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
nisto osobeno.
ednostavno, se potrosiv |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......toplo......ladno....toplo .....ladno.....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
како си допушти да идрдла такво нешто,...навистина му се восхитувам на неговата....„пристојност“
![]() ![]() ![]() Изменето од Командантица - 06.Март.2009 во 19:09 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
како ,,типкиве,,..... кога увидоа дека рецката им ја мавам... се скапаа од молење...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
смртта на мала стефанија ..ме потресе!
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mojata najnova geisha frizura za vecer
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Kako umeat zenite da se veselat
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Smrtta na malata Stefanija
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... Iako retko sum bez zbor ....deneska bas bev molceliva ....
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
мојата последна тема денес и вчерашната ноќ
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Познавајќи ја таа болка кога сите ти викаат надевај се и верувај,истото ова ме остави и мене без зборови.Се уништив од плачење! |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Kako politicarite na masa luge im zboruvaat tokmu toa shto sakaat da slushnat.
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....nekolku zbora........
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |