|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 7891011 55> |
Автор | ||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас често го сонвам то...како да паѓам во некоја дупка...се чуствувам безтежински некако и умииииииирам од страф...и на крај....се будам....мислам многу јасно
|
||
Точачиња.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ајде сеа, сите сеа сте сонувале а???? ај јас ондак сонував дека му мочам на букот меѓу рогови, и секогаш пред да ми го затне мочалово, се будам...
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонував:
Нему порасната коса,дотеран во одело како што никогаш не бил и имал средба со неа барем така мислам неа не ја видов на сон,а јас плачев многу плачев тој ме виде ,но не ми пријде.Се качив во автобус и таму се судрив со непознат дечко заради кој се симнав една станица подалеку.Тој ме познава од некаде ,но јас него не почувствував топлина према него,но се разминавме секој на своја страна.Пред да одлучам да си одам (најверојатно дома) дојдов на ивица од една голема бездна,но поглед невероватно убав,како езеро и зеленило околу.Се стемнуваше.Помислив ако направев уште еден чекор ќе паднев ,а колку убаво беше таму доле се завртев и најдов тесен премин меѓу два ѕида и излегов на другата страна од улицата.По пат едната сандала која подоцна се претвори во папуча посртојано ми се соблекуваше.За по некое време да се претворат во папучи со кои стапнав во кал и ги земав во раце онака прљави и продолжив боса да газам по улицата.Знам како низ магла во темницата помогнав некому да повлече товар прикачен за неговата црвена кола(не беше сам и ми беше познат)сакав да ме префрли со колата до дома влегов во неа но бидејќи тој се задржа надвор се предомислив и излегов од колата онака боса со папучите во раце продолжив...
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sonvev deka сум имала визта и дека ми идале гости...станот малку поинаков од она реалното...и едно девојче еднало на од татко ми компјутерот и ошло на метал сторм и гледала за некоја група pharaoh...господ да чуват сонов...постојт член на форумов пхараох, али група...???!!!!!!
|
||
Точачиња.
|
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja iam sonuvano deka me gone pleskavica kolku mene golema.i onaka kako na zabavena snimka se vrtam i pukam i nea ona pagja,ja vikam ufffffff fala bogu,koa ona stanuva i pa me gone...koa imam pocnato da begam,covece!!! aj onie so se postrucni neka mi kazat so znaci ovoj son! |
||
respect my authoritaaa
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...епа вака јас како најструЧна ќе ти го дешифрирам сонот...ти моме цвекенце си јадело хамбургер пред да си легниш, и пошо не ти ја допекле плескавицата(карнејшн само ја замачкал...ја потпекол тро колку да се речит) си ја остајла и таја си рекла:ќе видит она цвеќено...шо не ме дојаде ...ко ке и дојдам на соне...и ти се одмаздило на сонот ... тоа е моето професионално толкување... |
||
Точачиња.
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку сум добар,во секоја манџа зачин сум |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јеааааааааа...али те*е нека ти дојдеше зачинот на соне , па да видиш...а не на кутрото цвеќенце...отсега зачини...само ПОДРАВКА- и се е повкусно...и попечено |
||
Точачиња.
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala za objasnuvanjeto joki,ja cela godina se macam da otkrijam so znaci toj son. a za carnation-ostaj go toj budala e... |
||
respect my authoritaaa
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ааааааааааа...ти вервам...расипан зачин - не можит да е добар... |
||
Точачиња.
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ne e rasipan ama,nekojpat e mnogu solen... inace sakav lp da ti pisam ama nemoze,posto imas mnogu... |
||
respect my authoritaaa
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..vednas brisam inbox...i pisi mi ako sakas... |
||
Точачиња.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сонував дека козана на комшото нема дечко
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i odma vo napad a????!!!!
|
||
Точачиња.
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |