![]() |
|
Што е поарно, да си арен или лош со жена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Боље не е македонски збор,барам да се смени насловот на темата.
На темата:Не треба да си многу добар,не треба ни да си добар,ама не треба ни да си лош...многу. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
ako si dobar ke go jades ako si los pak ke go jades sto bi znacelo vo sekoj slucaj go jadez
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
најБОЉЕ е да си одличен (со жена)
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Ма жена ти е за фини нешта.........
лош ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
zenata e nizno ZLO,bez koe vie mazite nemozete
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
najdobro ke pomines ako ne ja reckas
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo reciprochno!,...so dobrite dobar,..so losh*te,..polosh!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
zavisi kakva e zenata, ako e dobra bidi uste podobar, ako e losha uste polosh
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
tezka tema za odgovor,normalno da sekoj saka da bide nekoj fin sprema nego ,ama istoto da se vrati treba,,bi mi bilo najubavo koga obostrano bi bilo isto.
![]() |
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Златна средина молам!
Ако е лош,јас станувам уште полоша,а ако е премногу добар,знам да злоупотребувам ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da si soodveten na nea.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Nekogas nezen,nekogas grub,no vo sekoj slucaj da se proceni koga vremenski i kolku kvantitativno.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |