|
ФРЧКО претседателски кандидат на розите |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фрле-Македонскиот Чак Норис он мора да тепа!
|
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остајте го приватниот живот настрана
Туку, не ми се верува дека Фрчко се самопрогласи ни помалку ни повеќе туку за македонски националист?!!! Што се нема да слушнеме од него... |
|
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фрле е све у едно,и левичар и десничар и европеец и русофил и србоман и бугарофил и гркофил........
Фрле е најбољи. |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, i koj ne go slusa samar ke popie
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те плеснал ли некогаш,а? |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ти е тебе човече? Зарем мислиш на крваво црвена? Само на агресија мислите!Шо ти смета бојата!Па не е Валентајн па во црвено да се обоиме, како вампири! Тие крв што пијат се црвени, ама само ноќе шетаат.Затоа дење сините ги ловат со боцки од рози.А Фрчкоски е супер избор за претседател, ќе раздени ново сонце. |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku i da ne mi se dopagja poradi x raboti, odlicen e vo ovaa kampanja.
pogotvo sto kratko i jasno znae da plesne |
|
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не да е одличен...се заљубив во него само за фрчко глеам вести бе озбилно
|
|
No expectations, no disappointments!
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja reklama mu ja napravile VMRO na Frcko.... dosega i ova ne sum go videla, site si pravat reklami za svoite kandidati i programi , a VMRO na protivkandidatot .
ne znam dali toa bi vleglo vo krsenje na izborni regularnosti ili nedostatok na dostoinstvo , moral i etika .... no edno e sigurno, nezaraboteni pari ne gledas ni kako ni na sto gi trosis. |
|
MIJATA
Група Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОНЕКОГАШ И ТОА Е НЕОПХОДНО. нЕЗНАМ ШТО Е ЦЕЛТА НА СДСМ СО ФРЧКО,ДА ГО ПОНИЖИ ЦЕЛ МАКЕДОНСКИ НАРОД, ИЛИ НА СВЕТОТ ДА ИМ ПОКАЖЕ КОЛКУ СМЕ..............(ТЕПАЧ НА ЖЕНИ..........ШТО СЕ ЗАМИСЛУВА ОН....) Изменето од MIJATA - 13.Март.2009 во 23:10 |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes uste reklami mu napravile,,,, a zosto go pravat glasot na toj sto zboruva kako da e robotski, da ne go prepoznaat
no kolku sto Ivanov e izguben , tolku Frcko mrtov laden si pleska |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cirkus...nisto drugo!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фрчкоски е првиот што започна со серијата „бисери“ на претседателските
кандидати. Во неговата последна колумна пред да се повлече од
пишувањето поради претседателската кампања, Фрчкоски напиша дека тој му
помогнал на Иванов да влезе на Правниот факултет додека овој му го
поправал радиото. Веднаш потоа тој тргна во освојувањето гласови, па на
една од своите први средби со неисплатените фармери отиде со часовник
што вреди колку и една крава.
Бисери на Љубомир Фрчкоски, - Ни должиш мене и на професор Мицајков што те доведовме на факултет и се боревме на наставнички совет да те примат. Поради благодарност потоа ми ги поправаше радиото и хи-фи неколкупати. - Нив ќе им се случи на пролет крах. Ние нема да им дозволиме до пролет, ние на 22 март мораме да им ја скршиме ногата. - Нема да се жениме и мажиме со него, па да му се извинувам, ова е однос на одговорност кон македонската јавност и затоа понудата на дуел е однос само кон македонската јавност. - Слоганот е добар, јас мислам да го дополнам „Еден за сите, сите за Фрчко“. |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne se biseri , toa se odgovori na Frcko vo negov stil na biserite na Ivanov ... nisto neocekuvano od Frcko i nisto sto narodot bi go razocaral, no za Ivanov, kako sto Gjuner izjavi vcera, sekoj den se poveke se zakopuva sam so svoite izjavi.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |