IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Цаци Паковска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Цаци Паковска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака
ivi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 21:06
UF NEMOZAM NI IMETO DA I GO POGLEDNAM,TOLKU MI E ODBIVNA I ODVRATNA NEMOZAM DA JA GLEDAM.TOLKU E SAMOBENDISANA A NEMA VRSKA OD ZIVOTOT.DA MI E TUKA BI JA ISKRSILA AMA MISLAM DEKA NEMA POTREBA DA SE KOMENTIRA ZA NEA,KAKVA E,CELATA E UTEPANA A I KAKO ODVRATNO ZBORI,BLJAK [:-&]
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:58
Само што се појави Тамара Тодевска во јакниче од нејзиниот бутик,одма се најде на прво место на стил топ 5 листа на неделата
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 16:42
одвратна ми е,...бреј суетооо..ццц..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 00:38

Бев во емисијата на типкава во рубриката стилисимо преобразба......

Страшно се разочарав.......

By the way....облеката не ти ја даваат за тебе, од банката ти даваат само картичка без пари а у силуете никогаш повеќе нема да стапнам........
МИР со сите
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 00:59
баш би сакал да те видам(сега отварам стилисимо)
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 19:01
znaev deka ne ja davaat oblekata zatoa sto e preskapa,obicna suknjicka na crno beli rigi 5500 den,se sokirav....moze i doma da ja sie oblekata,a staila tamu milano,koe crno milano....
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 14:15
Цаци дава само петки на тв-фаците на кои таа им е личен стилист
за тамара тодевска на евровизија ( колку што се сеќавам ) цаци рече дека била многууууу добро облечена
да не речам ОДЛИЧНО
а после една недела тамара во весник беше freak of the week
затоа што комбинацијата и беше катастрофа:
розево палто, кафена блуза, бели пантолони и црвен каиш со жолто
о мај гад

Изменето од Lithium - 27.Април.2009 во 14:15
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 22:00
kolku e lesno da kritikuvame drug a bez da se vidime samite nie,caci vo butikot gradski centar sum bila kaj nea .vistina garderoba so vkus,neli vkusovite ne se isti za site,isto koga bi bile i nie isti bez da se razlikuvame po nesto.Ostavete go da sekoj si go zivee svojot zivot koj kako saka i umee,komentari za drug lesno se delat,pa seto ova sto ste go napisale za nea ,togas zosto ste ja gledale ako vi e bila ligava,
Кон врв
гјувеза Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гјувеза Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 02:37
Kako prvo taa nema nikakvo obrazovanie povrzano so moda i sl.Karolina ja prefarba ,ja sminka i uste sto ne i Karolina za poslednite god.lici (vo zivo)postara za 5 god.Kaj i otide taa sjajna ubava kosa na Karolina??Pocna da lici na Caci.Fustanceto na Karolina za Evrovizija bese kako partalce na nejze,i da vi kazam seriozno deka istiot materijal na zenski pazar bese 15o den.dupla sirina a vo toa fustance imase edvaj 8o cm.Grandiozniot nakit so koj CAci se falese e obicen chtras koj sega vo izobilie go ima i vo chutka i vo bizuteriite.Tolku faleniot evroviziski fustan vo drugi drzavi ne se ni spomnuvase a ne da go komentiraat,sigurno i Caci ima nekoja dobra chnajderka pa chie dobri modeli so eftini materijali..idete na zenski pazar i ke se uverite,i ona kako Bojan 13 kupuva saten od 100 den i mu chie negova chnajderka i e moderen demek...koj raboti so slicna rabota lesno gi uocuva lagite ....

Изменето од гјувеза - 01.Мај.2009 во 02:40
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....

Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2009 во 20:35
Многу сака да паметува..ако сака да искоментира нечиј стајлинг може тоа да го направи без да ја навреди дотичната особа..непрофесионалец во секој поглед е..кога ќе и влезеш у продавница,ни да стане да те услужи ниту да се насмее ко некој намќор е!!
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 09:28
Ic ne privlecna faca,,,,,изненадувањеtolku e antipaticno devojceto  neznam dali samata e svesna za toa..Jas licno ne mozam da ja gledam od 1 minuta poveke,ama pred nekoja den vo emisijata OPUSTENO Toni Mihajlovski tolku ubavo i kaza so si mislam deka nema da i tekne drug pat da si faka rabota i da kritikuva nekoj kako sto e Toniгазење%20од%20смеење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 21:14
Odzacar, a?
Кон врв
peceee Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Март.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај peceee Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 13:14
.

Изменето од peceee - 04.Јуни.2009 во 07:48
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2009 во 14:01
Да го гледав и јас...........ако беше наша цаци како јелена Крлеуша до сега ќе го тужеше за навреда

ама се изнасмеав и јас и колку штот можев да видам изгледа гостинка му е девојката што ѓи водеше голи вести на сител..........нели многу се интересиравте за неа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.