|
ИДОЛ |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 29> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зошто ние да се резилиме на истиот начин на кој тие се резилат, вака барем тие се резилат а ние само се смееме
повеќе ми смета како јавносата беше запалена за триумф и сурвивор одколку за ова |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moram da napomenam toj sto polzi ne e bugarsko kuce nego bugarski clen na zirito
http://www.youtube.com/watch?v=BgwSguuzL6E |
||
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и со 20цм штикла од земја што не се гледа,таа ќе да е....... |
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jaс сум за Боjaн
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е убаво тоа што се однесуваат сурово кон некои кандидати.......им се потсмеваат, ги ругаат...... Инаку концепцијата на шоуто е СУПЕР...... |
||
МИР со сите
|
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
почна да изненадува овј идолов.....
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ostaj go toj sto se brzase ... na momceto tolku mu dala majkata priroda no mene me iznenadija tie koi se smetaat za eksperti po muzika (zirito) ... zamislite vie , mu dadoa karton za Sofija ... sega samo da zeme dozvola od gazdata Angelov i pravo u sofija ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е малце свет да види
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto da gleda svet ... eden kup debili u edno mesto ...
|
||
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е и него да го види светот и ти
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da , imas pravo ... u posledno vreme poveke se cenat glupostite odkolku vistinskite vrednosti ... ne e ovoj fenomen samo kaj bugarite ... ne e cudo i da pobedi toj ... sve vo ime na komercijalizmot ...
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |