![]() |
|
Вашите особини |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 20> |
Автор | |
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komunikativna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Humana bidejkji strukata mi e takva
![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Ne sum zgodna ama pak zatoa sum mnogu NEZGODNA!!!
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
ne se bendisuvam samata sto sum previse emotivna
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
IMPULSIVNA
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Se plasam od zeni i zatoa im se umilkuvam
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dobrite osobini pocesto me stavaat vo nevolja.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Precizna vo se sto rabotam , golem inaet
![]() ![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne plakam na cistackata u vlez
|
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Добра,дружељубива,комуникативна,обожава многу да спие
![]() ![]() ![]() ![]() леле оваа ми личи како на некој оглас,уште да ја кажам и шифрата на препознавање и да завршам работа ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Имам свое мислење, многу пати ѓоамити попуштам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sekogas imam sopstveno mislenje ,no go pocituvam i tugjoto
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Pochituvam lugje so sopstveno mislenje i cvrst stav,no ne do taa mera da dobie epitet tvrdogalavost.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
ама ако некој е роден во знакот на твојата сликичка и вага се додека не дојде до рамнотежа ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |