|
Претседателски ТВ дуел |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И би дебата...Што беа лични...што беа мирни,,, се уверија дека не болело па сега ќе ги гледаме често.
Прва телевизиска дебата на претседателските кандидати По долги натегања, сепак, вчера се одржа првата дебата на
седумтемина претседателски кандидати, која синоќа беше емитувана на
телевизија Телма. И покрај стравувањата искажани во јавноста од некои
од кандидатите, оваа дебата меѓу Ѓорге Иванов, Љубомир Фрчкоски, Љубе
Бошкоски, Нано Ружин, Имер Селмани, Мируше Хоџа и Агрон Буџаку мина во
коректна атмосфера. |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele majka sto sum propustil ... a bas sakav da sledam edna vakva debata ... aj neka kaze nekoj za sto se zborese ... bas me interesira ... |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne gledav ni jas ...dueli treba da ima poveke...a deka ke pobedi ivanov...ke pobedi.....ne deka sakam....ama toe toa....
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас гледав малку, ама многу беше досадно (немаше многу карање и тепање) па сменив
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vidov denes nesto od reprizata, nimalku interesno...
ona sto mene me interesirase, da go vidam Ivanov na TV , licno toj , i samo si ja zacrvstuvam odlukata deka nema da glasam za nego imeno nekolku pati i upadna na voditelkata vo zbor , deka konceptot ne im e dobar.... ( saka se da e pod direktiva na VMRO??), ne ja ostavase Hodza da si odgovori na postavenoto prasanje , postojano i upagjase vo zbor... i uste prv pat so slusnav, deka vo site enciklopedii nasekade vo svetot makedonija bila sinonim na mesanici , i ne za dzabe francuzite nivnata salata ja vikale Macedoine!!!!! od kaj go iscepka toa za salatata bas ne znam |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored ivanov makedonija sekogas bila zemja na mnogu narodi ... francuska salata "masedoan" ... hahahahaha ... ova me nasmea najmnogu ...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe koj da izleze na duel? Ivanov pri najnormalno davanje izjava mu se vrzuva jazikot, a ne pak koga ke sedne nasproti intelekt kako sto e Frcko. A iskreno mislam deka i site drugi kandidati se podobri od nego
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И на италијански (macedonia) значи овошна салата, мешана.
... ако е толку важно тоа... |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj postavi ni edna slika da ja vidime taa salata
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види срамота, сега приметив дека модераторот на политика нема опција за ставање слики
Ќе ја ставам во Разно, а ти кликни на гугл на слики и напиши macedonia или la macedonia, ќе видиш дека покрај нашите карти, ќе ти излезат и убави овошни салати |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kliknav na google macedonia, ama na prvata strana nema nikakva salata ...
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm, do desettata nema salati, a ponatamu veke nema potreba da se bara...
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бутел, мојот пребарувач е на италијански, веројатно затоа и ги сортира резултатите уште на првата страна (треба прво да кликнеш на опцијата слики). Еве ти линк од сликата што излегува на првата страна:
http://fiordizucca.blogspot.com/2006/06/macedonia-piccante-al-tamarindo.html Тоа ти го тврдам со 102,5% сигурност, на италијански macedonia е овошна салата. И да не сум офтопик, од коментарите во печатот за првата дебата на кандидатите, разочарана сум од сите кандидати: ниеден со јасен став за името, сите некако млакави и неуверливи, неубедливи... Кој и да биде од нив, пак нема да имаме претседател - татко на нацијата каков што ни треба за во вакви времиња... |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кандидатите за претседател на Република Македонија претпладнево се на заеднички појадок во ресторанот „Дал мет фу“ во Скопје. На
појадокот инициран од претседателскиот кандидат на ЛДП Нано Ружин,
присуствуваат Ѓорге Иванов кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ, Љубомир Фрчкоски
на СДСМ, Имер Селмани на Нова демократија, независниот кандидат Љубе
Бошкоски и Агрон Буџаку од ДПА кој прв пристигна на средбата. До крајот на кампањата ќе ги научиме и кој што јаде, кој број чевли носи, колку имал на тестот по биологија во шесто одделение... |
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |