|
ИДОЛ |
Внеси реплика | страница <1 89101112 29> |
Автор | |
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=LPiiDfbYR5E&feature=related
Македонија навива за вас Изменето од anastea - 05.Март.2009 во 23:35 |
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе бидат приклучени и исполненијата на талентите од југозападната соседка кои претпочитаа да се јават на прослушвање в Софија заради анти настроенијата кон шоуто во Македонија? Какви анти настроениа што сака да кажи? Изменето од anastea - 05.Март.2009 во 23:38 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ай сега не се прави на утепан:
"....ПА ЗАТОА ИСПРОВОЦИРАНИ ОД ОВАА ДРКОСТ НА ИСТОЧНИОТ СОСЕД КЕ ПОКРЕНЕМЕ ПЕТИЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА ПОТПИСИ ОД СИТЕ НАШИ РЕВОЛТИРАНИ ГРАГАНИ КОИ ПОДОЦНА КЕ БИДАТ ДОСТАВЕНИ ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА НA Р.МАКЕДОНИЈА И ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА MUSIC IDOL ВО СОФИЈА – БУГАРИЈА" |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be nie vi gi pustivme frikovite vo varna, plovdiv i burgas aj ne zaebavaj sega |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
teze frik ne e frik
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анакине, не се коси
ИДОЛА НЕКА Е СО ТЕБЕ... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе, ти фалат уште 27 “постированиа“
Дајте бе линк да видам и јас некоја смешка |
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas od pocetok na temata linkovi kolku sakas hahahhahah |
|
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема проблем душа |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |