|
ИДОЛ |
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Автор | |
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што стана бе, не гледахте ли идолот?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO VI REKOV
DOBIJA DIREKTIVA od sofija da ja cenzuriaraat emisija da ne ja rezilat Bugarija polna so FRIKOVI dosada ziva CENZURIRANAAAAAAAAAAA BLJAK |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
досада
аj сега марш да релаксираш ПС и не сакам 4000 порака да биде во комуникациja со социално дезиорентирани персони Изменето од anastea - 05.Март.2009 во 23:19 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jok bas sega dojde eden frik so sole mio
mi go vrati raspolozenjeto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku ova so imala 4.75 od muzicka akademija jazz i pop peenje
i mrtovec poubo kje ispeal hahahahah doduse rekoa od zirito deka taa profesorka treba krivicno da odgovara no takvi se studiite vo bugarija, kako be ne im teknuje hahahahah |
|
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е анакине многу луге са со големи претенции ама са си гола вода
како е "гола вода" на македонски и "кал по ушите" како е? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa trba kako zvuciiiiiiiiiiiiii
lele ovoj frik so stolceto, da sedi, oti neso nebil bolen ja zivadil emisijata utre pak kje gledam |
|
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deneska go gledav malku 'IDOL' ... takvo glupavo ziri nemam gledano nekade do sega ... mi licea na amateri koga se raboti za muzika ... |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno BURGAS vodi ,,,, sakam pak da se vratat vo burgas
|
|
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ху керс ко ќе гледаш утре
Изменето од anastea - 05.Март.2009 во 23:21 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za kakvi idoli se zbori, zirito e tamam |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od druga strana
tie e najpametni vo BUGARIJA i taa silikousnata kaj da najdat popametni bre |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa se cudev so na planeta se CICESTITE
ne mozat da ti napravat glas no zatoa cicki e lesno Изменето од anakin - 05.Март.2009 во 22:14 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
setaj nazad vo bugarija zapravo prijavi se na idol Изменето од anastea - 05.Март.2009 во 23:22 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |