![]() |
|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 76> |
Автор | |
danielce_f ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIKOLA GRUEVSKI e vistinsko olicetvorenie za koe Makedonija e gorda na nego,kako sto nie sme gordi na nasite predci.Toj e premier koj napravi Makedonija da pocne da funkcionira bidjeki bese vo sostaojba na mrtva tocka.DA ZIVEE VMRO DPMNE,DA ZIVEE MAKEDONIJA....
|
|
![]() |
|
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
nikola gruesvski e covekot koj ke se smeta za predavnik posle nekoja godina ... vo toa bidete sigurni ... negovata politika e katastrofalna za makedonija ...
![]() |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Тема: Дали му верувате на Груевски?
Da ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Тема: Дали му верувате на Груевски?
ДА ![]() Изменето од ThePPPTrooper - 05.Март.2009 во 21:34 |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
so mi e gajle!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
http://www.youtube.com/watch?v=h67GYSgkYMA
Mi go pustija sabajlevo se ubiv od smea:) |
|
![]() |
|
monitor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
едното око не му верува на другото денес?????
|
|
![]() |
|
Legenda883 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
A shto ova da ne im e predizbornata reklama na SDSM?
![]() Kako shto beshe taa brukata so sexot i nema kaenje!
![]() Ochigledno e deka ZA CIRKUZANTI gi biva, ama NISHTO poveke od toa.
![]() |
|
![]() |
|
Legenda883 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Ne treba i jas da napisham, tvoevo e dovolno golemo i za mene!
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Леле...кој во што да верува...кој на кого да верува... Има само една вистина...ама јас не ја знам...
![]() СДСМ Премиерот Никола Груевски не ја зборува вистината кога тврди дека нема врска со случувањата во млекарницата „Сведмилк“. На само 20 дена пред вонредните парламентарни избори Груевски на емисија кај Миленко Неделковски изјави дека проблемот со млечната криза е решен со склучениот петгодишен договор за откуп на вкупно произведеното млеко во тој период од страна на млекарницата „Сведмилк“. Беше прикажан и еден од спотовите на ВМРО-ДПМНЕ во предизборната кампања за предвремените парламентарни избори на кој се појавува и сопственикот на „Сведмилк“ како зборува за договорот постигнат со Владата за почнување со работа на млекарницата. По ова не е потребен дополнителен коментар освен констатацијата дека Груевски секогаш без исклучок се обидува да избега од одговорноста за своите грешки. ВМРО - ДПМНЕ Ги повикуваме колегите од СДСМ да не трошат време на монтажи и на манипулации, туку да им се посветат на реалните потреби на граѓаните. Наместо тоа, ги повикуваме социјалдемократите храбро да излезат и да кажат какви тајни средби имал нивниот претседателски кандидат Љубомир Фрчкоски во спорот со Грција за името и како планирал да го реши спорот оваа пролет. Фрчкоски Решението на спорот со Грција за името го гледам во гаранцијата на македонскиот идентитет, јазик и националност. Името за меѓународна употреба што треба да го замени ФИРОМ ќе биде подобро од она што ВМРО-ДПМНЕ го прифати на Бук*решкиот самит, а тоа е Република Македонија (Скопје). Дрско е кому било да му се става етикета за прогрчка позиција во однос на интересите на Македонија. Никола Груевски е единствениот политичар што сведочеше во корист на Грција и на грчките компании пред судот во Лондон кога Македонија беше казнета со 17 милиони долари. |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
daj mi -na ti!na ti-daj mi!
![]() ![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
има уште некој што цврсто верува во својата партија? и едните и другите изиграваат мајмуни пред јавноста
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Мајмуни и се,не се прават.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Па луѓе Груевски не спаси сите нас од економска криза.Со тоа сакам да кажам дека му верувам на премиерот Груевски и повеќе отколку што треба.Знам дека е патриот и ја брани државата патриотски.ДА ЖИВЕЕ ГРУЕВСКИ ДА ЖИВЕЕ ВМРО-ДПМНЕ
Изменето од mileg - 07.Март.2009 во 16:39 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |