|
Љубов без секс |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ич даже. верувам дека немаш искуство
|
|
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov bez seks...
e kako nemoze, kamo da davame site bez ljubov...? bolje ke rabotime za pari, barem kar ke imame.. e sea ni jas nema da go setam, bez seks 2 godini togas tamu nema ni lubov, ali do odredeni granici,(znaci 3-4-5 meseci) ako vistinska ljubov, ne i treba seks dovolno e samo sto ke bidat zaedno... |
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубов без секс..како риба без вода...а ако нема љубов нема ни секс и обратно така да темава....промашена
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miki drzi tvoeto mislenje,ama donekade,ako zborime opshto za vrska za ljubov bez sex.malku nedefinirano mi e barem na mene.vo sushtina postoi platonska ljuvov ili ljubov bez sex,toa drzi,megutoa deka 70% e sex i ja odrzuva edna vrska e sosema nelogicno.........
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka se soglasuvam,zashto po mene zaedno treba sekogash da se dvete raboti za da edna vrska opstane,ama sepak ke kazam da opstane najprvin na emotiven plan........drugoto doaga samo po sebe
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ovdeka sosema se soglasumav:ljubov bez sex=starost..........lelelle a nie odime nakaj starosta
|
|
Idealno_Losha
Нов член Регистриран: 04.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da uspee ali poretko u retki slucaevi
|
|
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бин дер,дан дет!Долга врска без секс...платонска и чиста...не прашувајте како успеа...во секој случај беше прекрасна врска...верувале или не после сексот почна да пропаѓа врската,а добар си беше и двајцата си признавме дека се усогласуваме одлично и одлично се снаоѓаме во кревет,но престанавме одлично да се снаоѓаме заеднички на другите полиња.Чудно знам!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo ljubov pa posle sex
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu jasno deka vrska bez sex i ne ide moze nekoe vreme ali ne mnogu dolgo ma da toa znae da napravi i golemi problemi zs maski kako maski mislat deka stom ke go dobijat toa deka veke nema sansi da im raskinat i deka veke se carevi ama koga ke im gi skratat site prava e duri togas mislat so glavata ma da nekogas e kasno. Ali vo sekoj slucaj ljubov bez sex mislam deka ne ide sexot e samo edna kruna na ljubovta bar spored mene
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOV BEZ SEKS SE VIKA ...SIMPATIJA !!!
|
|
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најбитно е да бидете искрени еден кон друг...ако не ти се сака...не ти се сака...има периоди кога не му е на чоек до секс...некогаш е поише малтрерање отколку уживање...
се што доаѓа природно е добро! Во спротивно, сексот ќе ти ја уништи љубовта, случајот на sunshine baby - ако не грешам! Бар за мене, сексот никако не е најбитното нешто у врската, тоа треба да доаѓа спонтано, а не да пресметуваш математички колку пати треба да имаш, да ти биде под default да имаш секс секогаш коа ќе бидеш просторно овозможен :) |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааа, види каде бил клучот ...симпатиjа, викаш, а? леле, шо сум била глупаааа... Изменето од pagane - 20.Јули.2009 во 22:14 |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |