|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 635> |
Автор | |
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среќен роденден делфин |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН И СЕ НАЈУБАВО...ДЕЛФИНЧЕ......и еве една кутија бонбони од мене...
|
|
Точачиња.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
batt`s sreken rodenden prijatele i se najubavo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sea razbrav ama kako i da e sreken rodenden golem da rastes i toa
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен роденден за најинтелигентното водно суштество - делфин. Се надевам дека ова ќе биде роденден за паметење! А на овие слаткиве, не можев, а да не се навратам! Изменето од Dogi |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreken rodenden batts i od mene i se najubavooooo
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA RODENIOT TI DEN, PLAVOTO NEBO I ZLATNATA ZORA NEKA NAPRAVAT CELIOT SVET DA BIDE ZA TEBE POSEBEN, A RADOSTA VO SEKOJ POGLED NEKA TI GO NAPRAVI, DENOT , NAJUBAV DEN...... SREKEN RODENDEN BATT;S |
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken rodenden Delfin. |
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala:)
ti prva mi cestitas |
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРЕКЕН РОДЕНДЕН БАТТС , ТИ ПОСАКУВАМ ДОБРО ЗДРАВЈЕ , МНОГУ ХАРМОНИЈА И ЉУБОВ ДОМА И НЕКА СРЦЕТО ТИ СЕ ИСПОЛНИ СО МНОГУ МНОГУ ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА !!!!!!!!!!!!! |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro toa e uniseks torta
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
натееееее, јас сакам ваква
|
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
falaaaaaa
|
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VI BLAGODARAM NA SITE
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |