|
ИДОЛ |
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Автор | |
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како е транслитерациата кай вас
преко во ефир или со субтитоли |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja be transpiteracija samo trans na frikove sicki li ste vakvi ili samo tie so znaat da peat? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си го ставил прашането очекувайки само "да" или "не"
а ова прави комуникациата между мене и тебе невозможна заштото моят одговор включува повеке од едната ограничена дискретна бинарна дименция коя користиш в смисал - jaс тебе те разбирам ама ти мене неможеш |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Задржете се на темата.
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по темата сме бе душа
|
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееј сега се зезаш/// па кажи какви певци и пичове имате...
ах море ... не граждани в европејскија сојуз... на марс да ве однесат... исти ке сте... ПС. Ако не ти е јасно и се буниш со бинарниот систем само ке ти кажам дека и на А2 - оваа серија се дава за подбив, смеа, заебанција - со вас,,,, а што е за право... за жалење и сте.....ЛОЛЛЛОЛОЛОЛ Песник бе.,,,ло. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas ti problem so razbiranjeto
jas postaviv dve prasanja ne edno taka da niti DA nitu NE ne soodvetstvuva na prasanjata oti nema da znam za koe DA ili NE mislis, za koj del od prasanjeto no nisto cudno, ti si bugarin i niven idol a da za temata, denes so netrpenje ocekuvam da vidam drugi bugarski idoli pozabavna emisija zdravje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam so se desava ama izgleda deka tesko e da se najde Idol vo Bugarija..se se nekoi antitalenti..bar eden da imase..cekam da vidam nasive kakvi bile..a inace za samoto sou smesno e da se gleda..so se ne ke vidis na audiciine..sekakvi frikovi
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како бе го дават за заебаница со нас? |
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко се груго со вас.. така и ова... не треба да те лути тоа...
ПС. најдобра им беше англичанката... се друго.. ретардиЊо...лчол |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе яас мислам дека ти си мислиш дека яс имам проблеми со разбирането Изменето од да бе - 04.Март.2009 во 16:59 |
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фрикови
ова од Фънкестиа ли го чухте бе |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |