IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ИДОЛ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИДОЛ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 29>
Автор
Порака
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 14:28
како е транслитерациата кай вас
преко во ефир или со субтитолизбунетост
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 14:43
Originally posted by да бе да бе напиша:

како е транслитерациата кай вас
преко во ефир или со субтитолизбунетост

koja be transpiteracija samo trans na frikove
sicki li ste vakvi ili samo tie so  znaat da peat? газење%20од%20смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 15:55
си го ставил прашането очекувайки само "да" или "не"
а ова прави комуникациата между мене и тебе невозможна заштото моят одговор включува повеке од едната ограничена дискретна бинарна дименция коя користиш

в смисал - jaс тебе те разбирам ама ти мене неможеш

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 15:59
Задржете се на темата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 16:04
по темата сме бе душанамигнување
Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 16:43
ееј сега се зезаш/// па кажи какви певци и пичове имате...
ах море ... не граждани в европејскија сојуз... на марс да ве однесат... исти ке сте...

ПС. Ако не ти е јасно и се буниш со бинарниот систем само ке ти кажам дека и на А2 - оваа серија се дава за подбив, смеа, заебанција - со вас,,,, а што е за право... за жалење и сте.....ЛОЛЛЛОЛОЛОЛ

Песник бе.,,,ло.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 16:44
imas ti problem so razbiranjeto
jas postaviv dve prasanja ne edno
taka da niti DA nitu NE ne soodvetstvuva na prasanjata
oti nema da znam za koe DA ili NE mislis, za koj del od prasanjeto
no nisto cudno, ti si bugarin i niven idol смеење

a da za temata, denes so netrpenje ocekuvam da vidam drugi bugarski idoli
pozabavna emisija zdravje

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 16:49
Ne znam so se desava ama izgleda deka tesko e da se najde Idol vo Bugarija..se se nekoi antitalenti..bar eden da imase..cekam da vidam nasive kakvi bile..a inace za samoto sou smesno e da se gleda..so se ne ke vidis na audiciine..sekakvi frikovi
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 16:52
Originally posted by Јордан Шумарот Јордан Шумарот напиша:

ееј сега се зезаш/// па кажи какви певци и пичове имате...
ах море ... не граждани в европејскија сојуз... на марс да ве однесат... исти ке сте...

ПС. Ако не ти е јасно и се буниш со бинарниот систем само ке ти кажам дека и на А2 - оваа серија се дава за подбив, смеа, заебанција - со вас,,,, а што е за право... за жалење и сте.....ЛОЛЛЛОЛОЛОЛ

Песник бе.,,,ло.

како бе го дават за заебаница со нас?изненадување

Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 16:55
ко се груго со вас.. така и ова... не треба да те лути тоа...
ПС. најдобра им беше англичанката... се друго.. ретардиЊо...лчол
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 16:56
Originally posted by Eli Eli напиша:

Ne znam so se desava ama izgleda deka tesko e da se najde Idol vo Bugarija..se se nekoi antitalenti..bar eden da imase..cekam da vidam nasive kakvi bile..a inace za samoto sou smesno e da se gleda..so se ne ke vidis na audiciine..sekakvi frikovi

смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 16:57
Originally posted by anakin anakin напиша:

imas ti problem so razbiranjeto
jas postaviv dve prasanja ne edno
taka da niti DA nitu NE ne soodvetstvuva na prasanjata
oti nema da znam za koe DA ili NE mislis, za koj del od prasanjeto
no nisto cudno, ti si bugarin i niven idol смеење

a da za temata, denes so netrpenje ocekuvam da vidam drugi bugarski idoli
pozabavna emisija zdravje

не бе
яас мислам дека ти си мислиш дека яс имам проблеми со разбирането

Изменето од да бе - 04.Март.2009 во 16:59
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 17:00
фриковиголема%20насмевка

ова од Фънкестиа ли го чухте безбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 17:03
газење%20од%20смеење

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,078 секунди.