|
Најдобра телевизија |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 21> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni edna nasa...nazalost...samo crni hroniki se...za taka porelaksiracki e foxcrime
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DISCOVERY CHANEL definitivno, a seto drugo ostanato nase e za nikade
|
|
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од македонскиве а1 заради добри филмчиња и МТВ само заради директните преноси од Евровизија
а од интернационалните Нова и ФоксЛајф |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои граѓани се лишени од гледање одредена телевизија затоа што некој така одлучил
Замолчена телевизија Алфа Илчо Андонов, Свети Николе Ќе ве замолам да реагирате на замолчување на јавно пишаниот и кажаниот збор. Имено, кабелската телевизија Роби во Свети Николе ја исклучи телевизија Алфа, единствената телевизија што не мисли како Владата. |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алфа ги промени координатите на сателит, па можеби кабловските уште не се информирани. Инаку мене многу ми се допаѓа Алфа како телевизија, само одат нагоре. |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fox Live The best!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АНИМАЛ ПЛАНЕТ
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FOXlife,...FOXcrime,...diskovery...national geographic,...history....explorer,...NOVA ,..hrt 2,...alfa,... ,...5 !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Discovery, Explorer, Hallmark, EuroSport......
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od nasite A1 mi e najdobra, posle toa e Sitel, vo posledno vreme mi se dopagja i K-15 televizijata
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а1 само за филмови за друго глупа е
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
канал 5 во последно време даваат нови филмови
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера тоа беше - Сител- ...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наша ТВ во емисијата "Сам свој газда", ТВ Алфа во емисијата "Урбан" и ТВ Канал 8 од Кочани во Вести, завчера го прекршиле изборниот молк, поради што од Советот за радиодифузија ќе добијат прекршочни пријави.
Прекршочна пријава ќе биде покрената и за МТВ2, поради прекршување на член 8 од правилникот за рамноправен пристап во медиумското претставување за време на изборната кампања, т.е поради учеството на уредник од оваа медиумска куќа во митинг на политичка партија. На МТВ1, пак, Советот ќе укаже поради пренесување снимки, на која се појавуваат претставници од власта. |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |