IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што понатаму?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што понатаму?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 13:38
Mamma,od mene imas oskar za ulogata
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 13:56
Originally posted by fragola fragola напиша:

Ponatamu,isto kako i prethodno,ne znam sto...samo na krajot,koga ke se spusti zavesata pred mene,sakam gromoglasen aplauz za ulogata sto ja igrav na ovaa scena

ок мало сериозност..... ама само малцем
на кратко.......
несомнено ќе го имаш тоа..... тоа е најмалце што може да го имаш понатаму од предходното
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
gladius Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Август.2008
Локација: Faroe Islands
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gladius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 14:10
Знаете само што се добива откако ќе се спушти завесата? Плач и болка на тие околу тебе кои те сакале а задоволство и насмевка на лицата на оние кои цело време работеле протви тебе... И што се случува добрите губат лошите добиваат....Што понатаму...знам дека животот продолжува...ама што е со тие кои ги нема веќе...Ме сфаќате ли?Целата работа што ја правиме е само илузија дека ако сме добри ќе одиме во рајот и слично...Кога на крај пак не нема и по некое време нашите дела или че се заборават или ќе бидат надминати од некои понапреди генерации...
Инаку одлична улога имас мамма
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 23:24
Originally posted by gladius gladius напиша:

..

Гладиус....како што си приметил-животот е суров и нестабилен. Час те има час те нема. Затоа велам труди се, давај се од себе, гради за иднина, надевај се..но никогаш немој да се стегаш и да не го живееш денот како последен. Утре може да не нема. Која е целта, што понатаму?
Според мене ова е тест, кој каде ке оди. Што понатаму?
Ај да разгледаме вака..
Песимист...
Рмбам цели денови и пак не постигнувам ни сметки да платам а не па децата да добијат она што секојдневно им треба. Едниот син ми носи јакна 3 зими по ред иста. Птазник на работа, секој ден до касно на работа..-што имам јас од животот? На крај ке умрам...и?

Оптимсист....
За да го задржиме и она што го имаме, иако е малку, мора да продолжиме да се бориме....не за џабе е речено-еден ден после сево ова ке следи награда....

Сакам да кажам....
Те сваќам целосно зашто те ставила жената во мисла....но животот е тој. Не сме си го дале сами, не смееме ни да си го одземеме. Ако веке е толку лошо -ај бе да умреме сите!!! Ама не е тоа тоа. Сите јасно знаеме. Кој за што живее-секој за некој друг. Кој за децата, кој за жената, кој за мажот....
Не се оптоварувај со -што понатаму? Гледај сега да ти е во ред.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 23:46
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 22:48
ponatamu...
pak isto...
gledaj i stradaj.....збунетост
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 01:22
Dali zivot e ova ? Ili samo podgotovka ?
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2008 во 22:08
Ponatamu...?????
Samo tvorecot znae....
Ja ne....
I ne sakam da znam...

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 15:06
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Ponatamu...?????
Samo tvorecot znae....
Ja ne....
I ne sakam da znam...

И јас...
Не сакам да знам...
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 19:22
netreba da se misli na ponatamu tuku sto sega
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.