|
Причина за стапување во брак |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок. со тенкот?
Изменето од blueprayer - 19.Февруари.2009 во 19:42 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една- единствена: сакам да се будам до него и по задолжение.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definicija za dobar brak e :
- Da imas zena koja dobro gotvi i pere - Da imas zena koja e dobra vo krevet - Da imas zena koja dobro zarabotuva. Glaven uslov e tie trite nikogas da ne se sretnat. |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене првите два доста ми се,ама на малку луѓе условот им останал исполнет
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov, razbiranje, tolerancija, strast.....nie gi ispolnuvavme site uslovi za dobar brak. Neznam sega zosto e vaka!?
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRED SE LJUBOVTA PA SE DRUGO
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Он не ја зема за озбилно, туку за жена.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izbegnuvanje na uste eden danok.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од lotus flower - 25.Февруари.2009 во 12:19 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brakot e nesto za koe site zalat
bez razlika dali se vo brak ili ne se |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас мислам дека во денешно време 90% од паровите кои стапуваат во брак причината е бременост без разлика колку време се заедно. И јас сум во долга врска и се се чека нешто, да се запослиш, да уплатиш за стан или кола, да прошеташ па после брак, а доколку би се "згрешила" работата тогаш бракот без проблем е следното нешто, без разлика дали сите работи се завршени.
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred se ljubovta,da sakas da se budis i da legnuvas pokraj covekot koj go sakas i te saka,razbiranjeto.........
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
lepoticka87
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 01.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa eve licno jas- so decko mim sme veke 2 god.. me pobara za zena nekade koga napunivme edna godina i od togas ustvari mozda i malku porano ziveeme zaedno. no ete taka brgu pomina vremeto a i namerno probuvavme da ostanam bremena pa posle dve god eve ne od 18 mart iscekuvame da ni se rodi sin a registracijata ke ja pravime sega ovaa ned vo sreda.. mislam do sega ne napravivme neznam od koja pricina- no muabetot e deka seuste ne bev bremena koga mi predlozi samo sto ne napravivme nisto oficijalno samo si zemavme stance i si ziveeme den denes zaedno a sega moram zaso ke treba vanbracno da mi se rodi.. no veruvajte ne e razlogot samo bebenceto.. sekade e razlicno.. do sega se bese super pa se nadevam deka i od sreda nataka kako veke mazena zakonski ke bide isto taka ubavo kako do sega.. i najveke od se so me maci daj \Boze da se porodam lesno i brzo.. kako mi se blizi terminot sve poveke mi e strav.. drzete mi sreka.. kisscinjaaaaa :)
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немаш гајле, девојче. Млаку паника пред склопување брак е многу нормална работа, верувај. Се е и ќе биде ок. Важно е што се сакате, а тоа се гледа од твојот пост. Честитки и пиши како беше
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |