|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 55> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нема што да избериш изклуги го тоа веќе е блок*рано тоа |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJ VAKA DAVAJTE SOVET ...
PRED 1 MIN. MI SE POJAVI : ATTEMPT BLOCKET NA NORTOT KLIKNAV NA MORE INFO ... I VO TABELATA STOI : LEVEL ... MEDIUM TITLE ... AN INTRUSION ATTEMPT BY www.zaneslo.ru was blocked date & time ... denes STATUS ... BLOCKED RECOMENDED ACTION ... BLOCKED ********************************* ADVANCED DETAILS RISK NAME ... NMap Null Scan RISK LEVEL ... Medium DEFAULT ACTION ... Block ACTION TAKEN ... Block .............. ............... ................ i imam opcii : Stop notifying me How risk are detected Intrusion prevention Firewall ili da se pregleda "Security History" АКО ИМА НЕКОЈ СТО СЕ РАЗБИРА ПОБРЗО |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дуга прича,..
најубо оди на http://www.forumotion.com Изменето од Командантица - 28.Февруари.2009 во 20:41 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako da napravam,ili neka bide samo so com no da bide kako ovoj (www.idividi.com.mk)
Изменето од HI)H( - 28.Февруари.2009 во 19:31 |
|
1 Година верен форумџија
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пробај на друг USB портал уклучи ја камерата
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala decki...ama seto toa go napraviv bas se po procedura i po red bas i vo upatstvoto toa go pisuva i go zapaziv redosledot.Probav i gi reinstalirav i drajverite dva pati i toa.Fintata e sto vo posledno vreme mi prai vaka a od pocetok se si bese normalno.Znaci vo kanta odi kamerceto???....fala vo sekoj slucaj
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првен се инсталираат драјверите па после се рестатира па се уклучува камерата ако си ги следела ови прописи не би требало да имаш проблеми |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најверојатно е до камерата хардверски така што прави нешто проблем и компјутерот автоматски се рестартира, знаци прво види реинсталирај ги драјверите , ако неможи пак тогаш сигурно е хардверски и ќе треба да си земиш ново камерче |
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pomos pls.....zasto koga ke uklucam kamera (bez razlika dali na skype ili msn)kompjuterov mi se isklucuva t.e. sam se restartira...neznam bas ova dali e za problem so softverot....ama ve molam za pomos...da napomenam deka dodeka se dopisuvam toa ne se slucuva......fala odnapred
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
NIGHTLADY
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala za informacijata flik.sea imam cestenje po tvoja zasluga.pozz
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баги нубско прашање ама ај :) Исто ти е hotmail, yahoo, gmail, free mail и така натаму се ти е исто , така да оди си пример htto://mail.yahoo.com оди sign up и одма прелесно е за деца од 5 години е направено да можат да си направат. |
|
NIGHTLADY
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DECKI IMAM EDNO PRASANJE DO VAS AKO MOZE DA MI POMOGNETE VAKA: SO EDNA PRIJATELKA NESTO CASKAVME ZA E-MAIL I HOTMAIL DALI E ISTO ?
A MI TREBA MENE E-MAIL DA LI ZNAE KAKO SE PRAVI ILI E ISTO SO HOTMAIL POZZ. |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам тогаш баш ќе прашам и некои други да не знаат нешто за ова |
|
cilemile
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со инсталирање на македонски office не се постигнува ништо. bullets & nublering повторно се по старо. Инаку можност за македонски редослед (тоа сум го видел и сум користел) во bullets and numbering посоти и во англиски office.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |