|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 38> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa mora malku pomosna fantazija za da dobijat pogolema ocenka za umetnicki dojam zatoa sto najverovatno se mnogu slabi vo ocenkata za tehnicki dojam.... |
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa mora malku pomosna fantazija za da dobijat pogolema ocenka za umetnicki dojam zatoa sto najverovatno se mnogu slabi vo ocenkata za tehnicki dojam.... [/QUOTE] ODLICNO KAZANO |
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ako lize e super koga ke pusi ne e bas ok togas e gej
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah, eee, car e ovoj "zbunet"! |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои лижат зашто уживаат во уживањето на партнерката,други лижат зашто така виделе дека треба во некој порнич што го гледале,трети лижат зашто очекуваат пушење за возврат,а има и такви кои слушнале дека така треба,а зашто,појма немат
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa lizat zatoa sto treba da ja navlaznat partnerkata, oti na nejze ne i e do sex tuku misli sto ke si kupi za 8mi MART
Изменето од kiki_kiki - 06.Март.2009 во 01:23 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе лижењето е големо задоволство,немојте сега вака така.
Кој сака нека си лиже и ич да не му е гајле. А плус тоа и на припадничките од понежниот пол ќе им биде по убо.. Не се прајте многу на Тошо девојки ама кога машкиот јазик ве обработува по пипи сте на 9 небо. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А и ќе заборавев.
Ќе лижам и ако сака нека ме викаат пипи лижач |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO BATKA |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па зошто да не бе Загубен
како прво мора да има нати-дај ми сеа малце ми гледа налудничаво да не сака женско да ја лижат абе што има тука чудно,нај нормална работа |
|
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE FIKS I JAS TE PODRZUVAM I JAS SUM ZA TOA .
nemoj da me svatis pogresno . |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе што има тука погрешно да те сватам.
кој сака нека си лиже а кој не сака не мора. |
|
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UBAVO KAZANO |
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |