|
Што го прави човекот ЧОВЕК? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Автор | |
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па за разлика од ретките животни кои се заштитени со закон,ЧОВЕКОТ не е,иако многу ретко се сретнува и е вид во изумирање
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov
vojni nasmevki humor kreacija laga krazba ubistvo umetnost sex ...........................etc etc |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covekot e vistinsko bogatstvo...dokolku ne e siromasen
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma i togas
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covekot e edinstveno zivotno koe jade i pie, a nitu e gladen nitu zeden...i drnda po telefon i koga e nikoe vreme
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човечноста
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SPREMA NEKOJA LOGIKA SE STO KE NAPRAVI COVEK E COVECKO NO SPORED NAUCNITE UCEJNA COVECKO E SE ONA STO GO VODI COVESTVOTO KON RAZVOJ PA TAKA AKO GLEDAME OD TOJ AGOL SITE RABOTI BI MI BILE POLEZNI SAMO TREBA DA ZNAEME KOGA DA GI PRIMENIME VO SPROTIVNO BI STANALE NECOVECNI-OTTUKA SLEDNA TEORIJA MOZE DA SE IZVEDE KOJA GLASI DEKA COVECNO E SE ONA STO E NAPRAVENO SPORED COVECKITE PRAVILA NA PLANOVO SO STO POSLUSANIETO I DISCIPLINATA VO COVECKIOT ZIVOT STANUVA NEIZBEZNA RABOTA NO OD PRAKSATA DOZNAVAME DEKA TOJ ZIVOT POD DISCIPLINA NI JA OGRANICUVA SLOBODATA OTTUKA SLEDUVA DEKA SEKOJA SLOBODA"- IZVEDENA VO NEPOSLUSANIE PRETSTAVUVA NECOVECNOST- I E KAZNIVA SO ZAKON.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моралот го прави човекот човек, ако нема морал е еднаков на секое друго животно
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dusata
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majmunot si povtoruva deka e covek bez razlika na negovoto odnesuvanje, znaci so avtosugestija
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
duri i edna mravka moze covekot da go napravi covek
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....мислата
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno cuvstvata i kreacija
za razlika od drugite sustestva koi imat nagon na prirodata i nekogas se priblizni na cuvstva kako gulabi lebedi i po nekoj kon i kuce covek e bure od cuvstva taga zal radost gordost zavist seir pripadnost cuvstvo na umetnost ljubov omraza cuvstvo za korektnost i razbiranje i kako vtoro kreacija |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
what? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |