IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли нешто од кое сте зависни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли нешто од кое сте зависни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 31>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 18:29

Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

sto ne ti treba COKOLADO?

Cokolado (za pocit so golema bukva):))) mi treba vo sekoj moment

a ne mi treba strucna pomos.... 

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 18:30
se salev.i menemi terba cokolado ama toplo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 18:33

jas sega jadam euro krem...mnogu e rizicno kaj mene da pominam cela vecer bez cokolado.....uste ne mozam da se nasladam....mislam deka kje se onesvestam.....

denes ne znam kolku cokoaldi izedov...i uste mi se jade ama mama mi gi skri i edinstvenoto so go najdov e euro kremov....:)))))

Кон врв
Клементина Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Клементина Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 00:08
zavisna od telefon, koga telekom mi go isklucuva gi pcujam kolku mozam i nemozam
precious..
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 00:09

Originally posted by Клементина Клементина напиша:

zavisna od telefon, koga telekom mi go isklucuva gi pcujam kolku mozam i nemozam

и вртиш од говорница на -25 степени

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Клементина Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Клементина Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 00:15
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

[QUOTE=Клементина]zavisna od telefon, koga telekom mi go isklucuva gi pcujam kolku mozam i nemozam

и вртиш од говорница на -25 степени

ej sega ne do -25, do -10 ok, ali za ponisko za nikogo NE

precious..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2006 во 21:28

a da vi tresnam jas i na dvajcata po edna? ili da gi brisam site postovi   

dzabe e forum Bosh Muabeti

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2006 во 21:37

мене пак ме болит срцево да бришам постој...пошо ако почнам сите постој мој во мистерии требит да си ги избришам...зато...не почвам...

а зависна сум од...спиење...изглеа

Точачиња.
Кон врв
С.Баче Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Февруари.2006
Локација: Jamaica
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај С.Баче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2006 во 23:05
Zavista e losa rabota
Sve se sakat ko ke se mojt
Кон врв
Pharaoh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2005
Локација: Romania
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pharaoh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 22:17

Epa nie ovde vo Romanija sme stanati zavisnici od Coca Cola epten go zemavme za seriozno ona allways Coca Cola minimum dnevno po 2l a pa ko za belja ima i edna promocija za sekoi tri kapacinja davaat casa. Ne mozete ni da zamislite kolku casi imame sobrano do sega. Pa sega se mislime sto da pravime so tolku oti sme samo cetvorujca. Najverojatno ke pocneme da gi prodavame. Ponekogas od zavisnosta mozes i da profitiras a?! Kako ne be

Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
Кон врв
dambi5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dambi5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2006 во 01:14
Nie pak isto vo Romania sme prinudno zavisni od makaroni,zs tie se najevtini,a nie najcesto nemame pari   i ke vidis nevidis porucek rucek vecera MAKARONI-bljaaaaaaakkkkk
смеењето го продолжува животот
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 14:07

moite poroci : drustvo , Kafani , jaki cigari , jak alkohol , Avanturi , kafe , muzika , pejacki i mnoogu drugi gluposti

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 14:22

од

моите најмили

спорт

Охрид

дружење во кафич

.

.

Кон врв
The_Grim Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2006
Поени: 71
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Grim Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 18:49
Zavisnik sum od Znaenje....sekogas se stremam sto poveke da naucam da znam...ETERNAL KNOWLEDGE!!!
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one.
"Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.