|
Омилена боја за вашиот автомобил? |
Внеси реплика |
Автор | ||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Февруари.2009 во 00:54 |
|
Најчеста боја на автомобил за оваа година во Европа е црна. Оваа боја означува доминација и самоувереност, а карактеристична е за елегантни и дотерани личности кои цврсто стојат на своите ставовови.
(НА ОВА ГОРЕ БИ ДОДАЛА ИЛИ МОЖЕБИ НЕКОЈ ОТКАО ПРОЧИТАЛ СЕ МАСКИРА ЗАД ОВИЕ СТАВОВИ) Иако сивата боја автоматски потсетува на депресија, во поголем број случаи ја избираат личности кои дипломатски настапуваат или личности кои се пресметливи (СО ОВОЈ ДЕЛ ПОТПОЛНО СЕ СЛОЖУВАМ ВО ИЗЛОЖЕНОВО МИСЛЕЊЕ) |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја обожавам црни коли, но ако колата е убава бојата и не ми е битна
само што мразам candy бои и некои многу светли и дречави бои |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vo zavisnost od modelot. Golemite se ubavi crni ama ko ke vidam spark ili corsa mi se stemnuva.... Ko zipuvano pogrebalno auto
Ne sakam i bela kola...edina boja na koja ne mozi da se zabelezi ubav sjak i odblesok...kolku i da e nova, lakirana, polirana pak mi e grda... nAJUBAVA...crvena |
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
црна или металик
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......crna .... se znae.....a dodusa takva i e
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
offfff lele majko....crna ili metalik imav eden drugar i me prasa: ti so kola si kupi, OPEL ILI DIZEL???? isto i toa taka Toa e vid na boja....pretpostavuvam sakase da kazis srebrana! Poso mozi i crna metalik i plava met. i srebrena met...etc...etc Изменето од volkswagen - 03.Март.2009 во 21:32 |
||
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Metalik da sjae normalno a bojata neka bide temno zelena
|
||
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
црна
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoja kola si ima boja sto i lezi ....taka da zavisi koja kola biras ..... Ford Mustang GT 500 1969 ----- Shelby ---- isklucivo crven
|
||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili po tvojot username: KUPI VOLKSWAGEN ILI GOLF |
||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Црна или бела
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене омилена ми е црвена, ама таа што ја возам е антрацит. |
||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dark grey/black
|
||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |