|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 103104105106107 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нервозно вртев со запалката обидувајќи се да се сетам кога ја изгаснав цигарата, свежиот смрдлив дим од пепелникот ме потсети кој стоеше пред мене на масата како мезе. Пружив рака кон чашата со вода и забележив дека некоја од претходните испушени цигари завршила во неа пливајќи како златна рипка оставајќи зад себе жолто црвче да се влече по неа, ми дојде да ја мавнам од ѕид, се воздржав, тивко заржав во себе што ме натера да се закашлам.
- Премногу пушиш, треба да се загрижиш за своето здравје. - А тебе као ти е гајле, дај поштеди ме од лицемерие, бркај си работа, јас не сум твоја работа. Воздивна длабоко гледајќи нервозно во телефонот, тивко туткаше барајќи во именикот, сеуште ми беше убава, ми помина мисла и ми се појави слика како ја бркам мислата како досадна мува, се појави тепалка - Трас, трас ! Ја згмечив, гадинка една она мене ќе ми слетува на машкоста. Косата и засвети од зраците што минаа низ завесата, ангелски профил кој си грицка по усните, помина со раката низ бутината, ја замислив мојата рака, ме заболе, застенкав во себе. Очите ми застанаа во раскопчаната кошула, се сетив на моите усни додека господареа низ тие простори. Стана полека од креветот, задницата како жално да ме погледна за последен пат, почувствував како ми трне дланката за допир. Се фати за кваката издишувајќи се. - Ќе ... Се заврте кон мене, низ образот и се стркала солза, сеуште беше убава, најубава. - Да ? - Ќе... ги оставам... цигарите. Промумлав тивко. - Не слушнав добро. Како да се одби од невидлив ѕид, широко ги отвори очите, ме допираа до самата срж. - Ќе ги оставам цигарите ! Насмевка се појави на нејзиното лице, онаа која ја чуваше за посебни пригоди, ја тресна вратата, ја фрли ташната и како тигрица ми се фрли легнувајќи ме на креветот. Некаде меѓу расфрлани алишта додека задишано и грчевито ме бараше, додека си ја враќав сопственоста врз нејзиното тело, тивко на уво ми шепна - Овулација ми е - Да ? И што имам врска јас со тоа ? - Колку да си знаеш. Се насмевна мистериозно додека го правеше она за кое знаеше дека ме прави послушен без способност за приговор. - Мхм ... Изменето од zbunet - 25.Февруари.2009 во 11:13 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си и ќе останеш мајстор
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
збунет е закон
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj smej pusi
Изменето од zbunet - 25.Февруари.2009 во 01:01 |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbuneto...edna tebe, edna mene, a
|
|
apce
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........
|
|
apce
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега ме разочара... цигарите... мореее човек така почнува капитулацијата
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto....poradi cigarite ili kapitulacijata?
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно попуштиш..отиде јабана...слушај штрајкувач што кажува
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...gledam idol na zidot...gledam nasmean krvnik
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 103104105106107 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |