|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 40> |
Автор | |
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano go gledav i jas ama togas poveke se fokusirase na opsti problemi od sekojdnevieto primer za gubreto niz ulicite za kucinjatata skitnici i lugeto se javuvaa.Ama otkako pocna da mesa golemi dozi na politika ........rabotite se smenija mnogu,i toa zavisi od koja strana duva vetrot......
|
|
Мартина
Нов член Регистриран: 23.Ноември.2008 Локација: Bolivia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАНКО !
ДОБАР СИ ЗА ГЛЕДАЊЕ И ЗА СЛУШАЊЕ,НАВИСТИНА ИНТЕРЕСЕН ТЕ ГЛЕДАМ ПОВЕЌЕ ПАТИ И ДОБРО Е НАВИСТИНА-ВИСТИНА. АРНО АМА ПРОДОЛЖИ СИ КАКО ШТО СИ РАБОТИШ,НЕ СИ ДА КАНИШ ГОСТИ ОД ПОВИСОК РАНГ НА ПР.ПРЕМИЕРОТ.НЕ ТЕ ГЛЕДАВ КАКО БЕШЕ СО БУЧКО АМА СО ПРЕМИЕРОТ ТЕ ЗАГЛЕДАВ НА КРАЈОТ ВО ЧЕТВРТОК НАВЕЧЕР 25.12/08 И НАВИСТИНА-ВИСТИНА НЕ СИ ЗА ТАКВИ МУАБЕТИ НЕ ТЕ БИВА МАЛКУ ТУКУ НЕМАШ ПОЈМА СО ГОСТИВЕ ОД ПОВИСОК РАНГ СМЕТАМ ДЕКА НЕМОЖЕШ ДА ПРАВИШ МУАБЕТ КАКО ДА ЛУПИШ ПИПЕРКИ И ПРЖИШ АЈВАР,ЕДНОСТАВНО СО НИВ НЕМЕШ СТИЛ СОВЕТ ! НЕМОЈ ПАК ПОЗДРАВ ОД КИЧЕВО |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od koga go nemam gledano,ne znam sto se desava dali neso promenil osven televizijata,na primer odnosot??aj moze od nova godina poaren ke bide
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JANKO LI PFFFFFFFFFF STE PRIMETILE KOGA ZBORUVA NEKOJ TOJ SI NESHTO CACKA PO PC KAKO DA NE OBRNUVA VNIMANE COVEK KE POMISLI NE E VO EMISIJA NEMA KULTURA ISFRUSTRIRANO DZUDZE PARTISKI VOJNIK I PRODAVAC NA PERNICI UAAAAAAAAAAA ZA EMISIJATA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна ја немам гледано емисијата,па незнам до каде стасале коментарите на Јанко ама ми привлече внимание ова писмо во Утрински весник
Пренос со навреди Велимир Деловски, Скопје Го следев натпреварот „Милан“ - „Вердер“ на Наша ТВ, коментирана од страна на Јанко Илковски. Би сакал да го прокоментирам неговиот примитивизам во преносот. За време на целиот натпревар Јанко Илковски користеше разни нацистички термини, меѓу кои „Дојчланд ибер алес“ и слични. Со ова ниско негово ниво тој длабоко ја навреди еврејската заедница во Македонија, чиј член сум јас, бидејќи имам дел од семејството кои се Евреи. Сакам да потсетам на Законот за вршење радиодифузна дејност, каде што, меѓу другото, се спомнува и забрана на ширење меѓунационална омраза. Сметам дека Јанко Илковски покажа голема омраза и нереспектирање на Еврејската заедница во Македонија, со говорењето разни нацистички термини во контекст на играта на „Вердер“ од Бремен. Би сакал да го повикам Советот за радиодифузија да реагира на ова недолично коментирање. Инаку, истиот Јанко веќе во континуитет покажува ниско ниво на култура и шири омраза спрема другите нации. |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mammad ..me zacudi...zar uste postojat lugje koi go pratat Janko
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го гледав последен пат кога гостин му беше министерот за образование
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi mi ...uste se ponasa ko od planina da se simnal i ko "sric" da mu ja pisuval Vujaklija |
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Написот кажува се...јас го немам гледано одамна
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh...kamo srekja da bea povekje kako tebe mammad...nemase padrinjata od zatvor da ni solat pamet....strasno |
|
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zasluzuva komentar
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не заслужува коментар...зошто коментирате
Јанко е ,,уникат,, оригинал,, во се.................
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емисијата е ок. барем дозволува некој ако си има мака да си се искаже, ама проблемот е што Јанко е невиден сељак (буквално)
нема некоја посебна култура, а и не им дава на гледачите да се докажат ако го немаат истото мислење со него |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И овој ли заслужи простор на форумов?
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |