![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 50> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UBAVA E
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
па шо знам,..не ја пратам нешто онака многу,..ок лик е, има песни кои знаат да ме развеселат
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
SUPER E
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Ceca e spoi na zelbite na sekoja zena .......intelegentna, zgodna , biznismenka ,nezavisna .........megjutoa i pokraj toa sudbinata ne i e bas nakloneta.....samo ona toa si znae
nas ni ostanuva da se vosh*tuvame na nejzinata hrabrost i istrajnost , ubavina , pa i na nejziniot specificen glas koj stana reper za dobro peenje na sekoja nova pevacica.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
NE MI JA DIRAJTE VERENICATA
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЛАЖЕШ ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
STO IMA JAS DA MISLAM
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Goran71 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Brend marka na balkanov
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Arno si ja brka rabotata
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Arna si e nema sto
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
vo se ok...sem baloncinjata...malku golemi za moj vkus
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
зошто сите ја с акаат цеца, има мнооооооооооооогу поубави жени по медиумите, она е иста како ситте други певаљки, собрана од некоја кафана
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ако не се мажеше за оној покојниот,..ќе се вртеше сега на шипка по некои кабареа ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |