|
Денешен "Bест": Калиопи се откажа од Маке |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Глупости живи Бијонси.Шо мислеше та ко излезе како Баба Рога и пееше песна ко за на погреб,дека стварно мисли народот да ја подржи оти е добра пејачка?То ти е лош менталитет.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jebi ga, lugje sme...golemi ili mali...ili dve vo edno:) Mislis e lesno sekogas da si na vrvot na zadacata, najdobar vo se i bez mana?:) Ne e. Nekogas kje sjebes..nekogas ne ti e denot. Onoj koj e bezgresen i sovrsen, neka go frli prviot kamen. |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA VKUS ...VISTINA RAZLICEN E KAJ SEKOGO ....JAS NAVISTINA OBOZAVAM DRAG MOJ ZORO ....MUSKARAC SO TESNI FARMERKI I SO DLABOK SEKSI GLAS .....NAJVEROVATNO I TI SI TAKOV........I MNOGU TE OBOZAVAM .....AMA ETE KE SE SLUCI DA OBLECES I TI STOFANI PANTALONI OTI NEKOJ TI NALOZUVA TOA .....A MOZEBI KE BIDES NASTINAT VO MOMENTOT PA GLASOT KE TI BIDE PISKAV ............I SEGA STO DA ZEMAM ZORANASLOBODA DA TI SVIRAM , DA TE BRKAM DA TE ISTEPAM ??? VCERA BESE SO FARMERKI TE SAKAV MNOGU DENES NE TOA ZANCI IMA NACIN DA NE SE IZGLASA DA NE DOBIE GLASOVI........ AMA NE VULGARNO SVIREZI I KOI ZNAE VO BLIZINA MOZE I PSOSTI SE SLUSALO ?!!?? |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa toa zboruvame bre lugje. Nemoze da isvirkame zatoa shto ne ni e po kjejf momentalnata pesna ili navivame za nekoj drug. Ne cini kulturnite manifestacii da gi pretvorame vo cirkuz. Strucnoto ziri vrednuva edno...publikata (pilishtarci) vrednuvaat drugo. Vcera gi slusham mladine od Bitola ja peat Biljana platno beleshe... Jas se nerviram za modoficiranje...prepravanje na edna makedonska pesna...a moite deca podpevnuvaat...demek bravo...super... Toa ti se razliki vo vkusovi...
|
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не чини споредбата,за то шо велиш си во право,ама неможи да се напрај таква споредба.
Се облече како Баба Рога,ок.Ги уплаши сите со песната,ок.Многу луѓе не ја бендисаа,ок.Неколку морони решија да и свиркаат и да пиштат,ОК. Едноставно требаше да ги игнорира како што и доликува на годините и на професионалноста.Ако беше тоа причината воопшто. Но,не.Причината беше тоа што Калјопа,не можеше професионално да поднеси пораз. |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne bi rekla deka e poraz... Poraz e od nekoj ramen na sebe.
Mladive se na pocetok...Koga kje bidat 30 godini na scena...popularni togash e konk*rencija... A i aj da vidime shto kje napravat...ako s eplasiraat brgu kje se zaboravat guzvive...ama ako ne napravat nishto |
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе рекла не рекла,тиквари биле не биле пораз си е пораз и поинаку неможи да се опиши.
А тие незнам дали ќе ги пуштат в сала во Москва. |
||
|
||
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
svaka chast na kaliopi, pa toa e ustvari dobra vest za makedonija! se otkazhala ona od makedonija, mo'sh si mislit, na evrovizija povekje se chineshe kako da e obratno.
ostani ni vo dobro fizichko zdravje kaliopi, koga psihichkoto vekje ne ti odi. |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vaka..smetam deka e steta sto samata manifestacija se unisti na nekoj nacin so site tie svirezi i vikanja..veke u Makedonija kako da nema kulturna manifestacija kade so covek moze da otide..smetam deka tie svirezi ne bea nameneti za Kaliopi kako licnost ili pa kako pejac,tuku prvenstveno bea nameneti za zirito i za pesnata koja na 90% od lugjeto spored komentarite ne im se dopadna..ne znam sto tolku se navredi,pa i ne sakase da zeme vtora nagrada..kako profesionalec spored mene trebase da izleze na scenata..kkoga veke zborime za isfirkuvanje tie sto bea u salata mozea da zabelezat kolku bea isfirkuvani deckite od Next Time koga peeja i posle toa koga izlegoa na kraj na scena..pa ne se navredija od seto toa..i na kraj uste Goran od zevzekmanija emisijata javno ja moli da se vrati..kako ne..ke ja molam..ako ona resila da se otkaze od sopstvenata zemja svaka cast..sepak univerzalnata sala ne e cela makedonija,a ona ima obozavateli koi toa povlekuvanje ne go zasluzuvaat!!toa e moeto mislenje
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене повеќе ми личеше како Мортиша од семеството Адамс ал нема везе.. ,..друго, навистина некултурно од нејзина страна што не се поздрави и не им честита на победниците, а и не знам јас како воопшто таа беше убедена дека со таква песна би прошла на евровизија, па таму не се бараат баби од 50 години со турбофокски песни,..! не можам никако да го сварам ова нејзино откажување, ми делува како некоја тинејџерка |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koja foka e taa cura...sto mne boli za nea...sto se mene tice jas licno od nea se otkazav mnogu odamna
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тина Тарнер на 70 години собра публика колку некои силиконски пуфки на 19 години нема да соберат за цел живот па и голи да се појават на бина Инаку чудна е човечката превртливост...ако недај боже Калиопи умреше (пу пу скраја било) на ден два пред Евросонгот ќе одевме на плоштад, ќе палевме свеки, ќе остававме мечиња, мачиња, пароли... па ќе се местевме пред камерите да не гледаат сите од наше село... па ќе тебаше цел месец да расчистуваат оние јадни работници на градска чистока ... ама сега ќе ја офираме, ќе ја обабуваме...караконџуламе... Пак ќе кажам, не за Калиопи. за свирежите, за расипувањето на манифестациите. Па не плаќаме да одиме таму и да не заболат уши, глава заради тоа што некому нешто не му се бендисува. Културна манифестација е културна, не е утакмица каде навивачките страни се тепаат, па полицијата мора да ги раздели. Изменето од mamamd - 28.Февруари.2009 во 08:01 |
||
Simpati4naa
Нов член Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto ima da se luti koga i samata si znae deka pesnata i bese uzas i ne zasluzuvase da pobedi.A publika i svirese za da moze zirito da se predomisli malku i da ne i dava glasovi na nea zosto pesnata i bese UZAS.
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da be...zirito demek ke ja cuese publikata i kje smenese glasovite....u stilu...pu pu...ne vazi...daj molim te |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |