|
Денешен "Bест": Калиопи се откажа од Маке |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be sto kje ni e kaliopi koga gi imame laminatite i blagica pavlovska
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi zalam poznatite licnosti koga se vo afekt site gi zabelezuvaat i reagiraat. Nie mozeme da se iznadereme i ispopcueme i za tri minuti ke bide zaboraveno. E toa e sloboda ova nasevo e nezamenlivo...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се ти е манипулација... животот... манифестациите. Таборење, држењето страна, маалските собиранки и исвиркувања...тоа стана нашата реалност... имаме добри учители....
Калиопи си го нареди, спечали пари. Каде ќе оди младината ако како што читав во весник ги учиме на исвиркајќи расипи забава...манифестација... |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vi rekov jas da ja pratime na Evrovizija, deka ke placi??? I Tamara placese do lani
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ај... ама оваа ко ќе плачи многу се мрсулави
и после... ај прати ја де, да те видам... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi se veruva...zarem Kaliopi misleshe deka so takva pesna kako za pomen kje dobie glasovi? Dosta ni e i na nas i na Evropa od tazachki pesni,pa parketi da otidea podobar rejting kje imame ...Evropa saka neshto otkacheno.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde be, pipl, pa na umetnicite im e dozvoleno da se suetni... mene toa ne mi smeta. Kako sto me iznervira Mancevski koga se razgoropadi celiot oti ne mu go bendisavme spotot, pa ne napravi vakvi, takvi onakvi, makedonski mentalitet ni eba.... pa za Kaliopi. Ne se site skromni i golemi kako Tose....
Plus ima i demant na tekstot vo vest, vo denesen vest. Jas ja sakam Kaliopi, interesna osoba e i talentirana....iako nema srekja da napravi hit pesna..site i se vo nekoj nejzin stil, t.e. film Изменето од Kali - 27.Февруари.2009 во 18:14 |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како нема среќа,многу хитови има таа.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пропаѓа македонија без калипии..луѓе шо ќе праеме..?
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A dali nekoj ja slusna vesta od nejzinata usta??Ili e samo rekala kazala ....ili radio mileva ......................
I na kraj kraista i da e vistina .....i vreme bese da se otkazi- privremeno (zatoa sto notite i se vo krv pa koga togas pak ke go otvori grloto ), .... za da se pribere malku doma so mazot............ pa da raboti na edno bebce pa redno e mama da stane ....ima vreme za pesni.... I uste nesto ....NE ZABORAVAJTE DEKA ONA I NASIOT TOSKA SE EDINSTVENI KOI SO LJUBOV SE OBVITKAJA SO MAKEDONSKO ZNAME I SO LJUBOV ISPEJAA ZA MAKEDONIJA................... ZAL MI E .....KAKO NAROD BRGU ZABORAVAME..... JAS POSEBNO JA SAKAM I JA OBOZAVAM KALIOPI BEZ RAZLIKA NA REJTINGOT KAJ LUGJETO....KOGA NEKOJ JA SAKA ....SITE JA SAKAAT...KOGA NEKOJ NEMA DA JA SAKA TOGA S...AJDEEEE SITE NE JA SAKAAT I BRGU ZABORAVAAT ZA NEJZINATA MISIJA ZA MAKEDONIJA.....SE CENI NEUMETNOST...TOA E SKARTOT VO EVROPA SKART I KAJ NAS...TOOOOOOOOO SITE SO EVROPA...A KADE E NASETO ....PA NIE KALIOPI JA IMAME DO VCERA KAKO DIVA KAKO MAKEDONSKI AMBASADOR ....A SEGA PIHHH MOZEME BEZ NEA......E MAKEDONCE MAKEDONCE ..SEKOGAS BORBA TE CEKA....AMA PAMET NIKOGAS NE TI DOAGJA... Изменето од bijonse1 - 27.Февруари.2009 во 19:23 |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а зашто се откажа? дека не ошла на Евровизија..?
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па сеуште не ми е јасно, како толку голем човек како нејзе можеше да се налути за глупост каква што е Евровизија
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Калиопи е веќе МАМА Bijonse
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRAGA MOJA eve jas ke ti objasnam ......ako mazot doma te navredi ,te udri ili bilo sto .........ke znajs kako da se spravis ........ama ako sopstveno dete digne raka na tebe, ako te pjukne te navredi ...ti isvirkuva...........a ti do vcera sve si mu pruzila........ od cicka mleko si mu dala do covek si go napravila.....kako ke ti bide komandantica?? Publikata ...mladite vo nea ....toa e deteto.. koga ke se skrsi srceto se otkazuvas od se......ne e vo prasanje Evrovizija draga moja toa e mnogu mnogu podlaboko da se otkazes od tvojot son ....toa e golema bolka ........ jas ja svakjam .....ama ne vredi za ovoj surov svet |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |