![]() |
|
Сопствено мислење |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | ||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zavisi...ima tuka mnogu ali...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Nikogash ne dozvoluvam tugjoto mislenje da vlijae na mene,si veruvam na sebe i svoite kriteriumi i mokj za procenka na odredena lichnost,taka da tugjite sugestii ne vlijaat na moeto mislenje.
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
sopstveno mislenje imavme do 3 godisna vozrast,
se sto mislime od togas pa navaka, poveke ne e nase mislenje |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Zboruvaj za sebe ,ne vo mnozina...jas ne se slozuvam so tebe. |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
mnogu smesno, kako preska dozvoli tugjo mislenje da vliae vrz tebe, tugite sugesti i te kako reagiraat na tebe |
||
![]() |
||
|
Koga go dozvoliv toa?Daj mi primer? |
||
![]() |
||
|
koga ke pomislime na nesto,
toa veke ne e nase |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
I "najladniot kamen" moze da se sluci da te zasaka tokmu tebe...zarem ke dozvolis da te ponese tugjoto mislenje i iskustvo...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Се дур не видам со мои очи лично ништо и на никој не верувам
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
|
problemot e vo toa sto nie so nasite oci gledame 1%
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Не слушам ,,чаршиски муабети,, и не го менувам често сопственото мислење, за одредена блиска личност, само заради тоа што некој ми кажал нешто лошо.....но неодамна токму тоа ми се случи....Го сменив мислењето за една ,,блиска,, личност, но само поради ...неговите...за мене ...неочекувани, неразбирливи постапки..... |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Go mrazam momentot koga moeto mislenje ke stane isto kako na drugite...znaci pobrzo rezoniraat od mene.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
Имам. Внимателно го градам. Тешко го менувам. И гордо стојам зад него.
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Imam svoe mislenje,i retko koj moze da me razubedi vo sprotivnoto..odnosno dodeka sama so svoi oci ne se uveram vo nesto tesko e da me ubedi drug!
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |