|
Денешен "Bест": Калиопи се откажа од Маке |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уф, ова ми се бендиса многу |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Festival, bidejki ova e toa ama sega prekrsteno, se sledi, se slusha ama ne se aplaudira ako ne ti fati uvo ili se stanuva na noze i se bara bis ako ti se bendisa.Na utakmica ne mu podaruvash buket cvekje na golgeterot ne vleguvash sred stadion oti kje se najdesh pokriena so shishinja i shto li ne, vamu otkako kje ispee stanuvash i kulturno se kacuvash na bina i ubavo si go pa i tvojot milenik. Kaj nas stana normalno da isvirkash na festival, da grickash semki na opera, da pukash baloncinja od mastiki na balet... dobro e odime napred... Do kaj kje stasame Изменето од la fille - 26.Февруари.2009 во 15:09 |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој на калиопи не и фрли молотов коктел на бина,
а аплаузот и гласното извикување БРАВО или свиркањето и УА е дел од ризикот за кој уметникот треба да биде свесен кога излегува не ја сакаат де и тоа е не оти има над 40 и не оти не е девојка од соседството туку оти е арогантна, на ретко кој тука му се дава право да биде арогантен, и мене тоа во нашиот менталитет, ете ми се допаѓа |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уметникот е ГОЛЕМ човек ако достоинствено прифати и критика, во која спаѓа и исвиркувањето на бина Така само докажа пред јавноста колку е каприциозна и самобендисана... И не дека не ја сакаат, си има Калиопи своја публика. Свирежите не беа за нејзината кариера, туку за конкретната песна, која ете на дел од публиката во Универзална не им се допадна... Или пак не им се допадна гласањето на жирито. И многу поголеми светски уметници биле јавно исвиркани за конкретно дело, па не направиле драма од тоа... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na kaliopi mozat da i pluknat pod prozor. Taa e slavna 30 godini,Taa e diva koja ja sakaat i nadvor od tuka. Kje vidime kolku kje traat ovie novive...kje vidime kade kje stasaat...kade kje ne odnesat...
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ги имам сите цедиња од калиопи, дури и концертот во живо
меѓутоа....мамче, меѓутоа... НИЕДЕН ГОЛЕМ ЧОВЕК НЕ Е ВИСТИНСКИ ГОЛЕМ СЕ' ДОДЕКА НЕ СЕ РАСТЕРЕТИ ОД СУЕТАТА |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние не дискутираме за нашите чувства... Јас Калиопи не ја слушам често. Поубаво на увце ми лежи машкиот глас од типот на Павароти, до Сафет Исовац... Богдан... Оливер Драгоевик... понекогаш Тереза... Јосипа Лисац...
Зборуваме за однесување на манифестација...поконкретно за култура на однесување на публиката... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога веќе ја разглабаме културата на однесување на публиката,во ред,еве ќе се сложам со тебе мамамд,не е култура да се исвиркува на културни манифестации.се свирка по судија и по играчи на утакмица... ама ајде малку да видиме каде е и културата на нашите уметници не еднаш на калиопи и се случило да не се појави на крајот на некоја манифестација ако не земи награда се сеќавате на евровизијата кога Тоше беше единствен кандидат а Калиопи не сакаше да му напише песна и беше една од погласните во негодувањето? и една од најгласните во плачењето по него на крајот? и која култура е да изјавиш- Македонија нема повеќе да ме види!!! и сега као ние треба да плачеме? толку ли и згрешивме? на крајот на краиштата таа е само уште еден добар музичар,но полн со суета...која мене,искрено ме иритира во последно време Изменето од Andjelina - 26.Февруари.2009 во 14:16 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaljopo glupa si rece ednas tomce mojot drugar nejziniot brat
a toj najdobro ja znae hehehehe a i kornelija se smeese Изменето од anakin - 26.Февруари.2009 во 14:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле што ќе прајме сега без Калиопи Букле?
Папуков ме заболе за Калипи сега почна и да ми чади од него Помош ве молам викнете Пожарникари Марж во 3пм мори,сега си го покажа вистинското лице,место да им честиташ на децата дека ќе одат во Москва се скриваше како п**ка под кошула...марш назад во Швајцарија пробај тамо да продаваш пуфки |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво не знаеме дали дала таква изјава. Еднаш се вели дека не се јавува на телефон друг пат дала таква изјава.
На уметникот му стои да биде каприциозен. Големите уметници каснат, се појавуваат последни А за со Тоше, па сам Тоше истакна дека тој си ја обожава Калиопи и се пријатели. А кај тоа плачела...зошто јас ја немам видено да плаче |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa sam si pravam muzika, ne slusam nicija
|
|
blashka
Нов член романтична Регистриран: 03.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум ја сакала Калиопи...а сега уште повеќе...
Можеби беа со Тоше пријатели, Тоше сите ги сакаше, но се
сеќавам на тој избор, кога Тоше го избиравме....нашава ,,поп икона,,
даваше разноразни интервјуа, за ,,изборот,, како не беше фер...и
такви ствари....но за разлика од неа...Тоше никогаш не се налути
за ништо......беше и остана ...звезда.....а таа сега само се ,,глупира,,
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИСЛАМ ДЕКА ЌЕ И ПОМИНЕ И ПОСЛЕ НЕКОЕ ВРЕМЕ ЌЕ СЕ ИЗВИНИ
МОЖЕБИ Е МОМЕНТАЛНО И КЛИМАКСОТ И ЗАПОЧНАЛ АМА СЕПАК НЕ И ТРЕБАШЕ ТАКВО ОДНЕСУВАЊЕ НЕМА ОПРАВДУВАЊЕ, НИ ЗА НЕА НИ ЗА ПУБЛИКАТА МОЖЕБИ НА ПУБЛИКАТА ВО УНИВЕРЗАЛНА ВЕЌЕ ИМ БЕШЕ ПРЕКУ ГЛАВА ОД `МЕСТЕНКИ` И МЛАДИНАТА РЕАГИРАШЕ НА СВОЈ НАЧИН, НЕ ПРЕМОЛЧЕА КАКО ПРЕТХОДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ СЕПАК Е МНОГУ САМОБЕНДИСАНА |
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |