|
Денешен "Bест": Калиопи се откажа од Маке |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seedno. kolku i da ma glas nikad ne znaela da go iskoristi i hit da napravi. od edna strana se praj zena borec od druga e teska ligla.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА не поминуваше ни еден нејзин настап без да одглуми нешто и да се излигави..........затоа од никогаш не сум ја сакала,сега не разбирам што е дуењево на носов,дали поради исвиркувањето или што не е прво место УФфф нели е она многу за Македонија,сеа па ........абе ај глупости |
|
KRISTINA21
Нов член Регистриран: 25.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa redno bese da pocnat lugeto da ne ja saakat jas ne ja obozavam od koga znam za sebe a u stavri ke saka li nekoj da mi kaze sto tocno izjavila zosto jas nemam poima za sto zboruvate fala odnapred
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А уствари она Македонска била?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако прашуваш дали е Гркинка Калиопи НЕ Е. По мајка е Македонка, по татко Влаинка. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veke na chatot na idividi razgovaravme na ovaa tema pa i ovde da si kazam sto mislam okolu toa
Изменето од la fille - 26.Февруари.2009 во 09:48 |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу добар вокалист,штета што е полна со себеси
зошто не е доблестна па да го поднесе поразот машки... што и требаат вакви бламирања |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а Зафирчев зошто не беше со мајка му???
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasata e mnogu cudna zemnja za zabavnata muzika
za razlika od nasite komsii ili razvienite evropejci makedonska muzicka zabavna estrada e smrt za postarite pejaci prosto vo makedonia nema peac na zabavna muzika da e polularen postar od 40 godini taka da i kaliopi ja ceka istata sudbina , koja docekale site peaci postari od 40 godini toa e toa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу прашина за ништо. кој победи победи, народот си го кажа своето и точка.
што е ова што сме се нафрлиле на жената како стрвинари. зошто не ја оставиме на мир? колку што знам, таа никого не навреди, не кажа ни добро ни лошо. а има право и таа да си каже, кога веќе илјадници анонумуси од г`з сила земаа да ја испоплукаат и изнавредат. да беше некоја странска ѕвезда или „ѕвезда“ ќе беше во ред да биде и патетична и самобендисана и да има партнер неодобрен од малограѓанските душегрижници и надри-моралисти. тоа ќе се викаше имиџ! овде, мора да личи на девојка од соседството. е, како да не! само покажуваме какви ситни души сме продавајќи големина без покритие. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свиркачите од публика немаше да земаат таква сила, (туку едноставно ќе ја игнорираа), ако не беше апла дека е местена работата со гласовите од жирито.
Секоја година од напред се знае кој ќе оди, тоа скоро и да не се крие, е, да...ама револтира! Ама и местенките до сега беа убави песни. Од Каролина на пример. Оваа не беше. Кога ја слушнав прв пат, се удрив со рака по чело, ооо...нннеее....оваа ли ќе оди???? Не е убава, не ми се допаѓа, секоја чест на вокалите....ама толку! А тоа е малку за Евровизија. Песната е лоша, а тие двајца немаат харизма. Ако во нашата мала сала предизвикаа негодување, како во една Европа ќе измамат симпатии? |
|
cigance
Нов член Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sudbinata na umetnikot ne e da bides samo velican.Sudbinata na umetnikot e da znaes deka mozes da bides otfrlen,da boluvas nad svojata darba,i da daruvas od svojata bolka.Toa e elementarnata razlika megu umetnikot i dvorskiot sut...samo zatoa sto UMETNOSTA e zivot,a ZIVOTOT umetnost.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo salite na evrosong ima dovolno kultura da se pokaze pocit kon izveduvacot a nezadovolstvoto se iskazuva so tishina, otsustvo na aplauz. Ne so isvirkuvanje. Kaj nas euforijata od politickite tribini se prenese i na kulturno-umetnickite manifestacii, a umetnicite ni se podeleni na nashi/vashi.
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaliopi ne e mala...znaese vo so se vpusta...koga pese za partija i koga davase politicki izjavi...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |