|
Свршуваат ли женските во доги стил? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
sweetpoison
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh, da, ubavo kazano |
|
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ме боли коа ја практикувам позава, камоли да свршам.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurno kje te boli ako ne e pogodi vistinskata dupka
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм, а која е вистинската?
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa vo koja nema da te boli
|
|
sweetpoison
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Black_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш орално, така не ме боли.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze .......... pod uslov da gi imas izvadeno krajnicite .......... da ne pocnes da se davis
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A bee , vie gore se zboruva za dogi ili av, av, av stil..
a ne za orl-stil |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa stom primeti za sto se zboruva , kazi .......... da spodelime nekoe iskustvo
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ne me provociraj da ne ti postiram ovde eden vizuelen pozadinski svrsuvacki stil .....pa do vidis a ne da go spodelis iskustvoto
Aj se salam ...ama sve e mozno |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo salata ima i polovina vistina ......... ti u stvari kaza ama ne kaza ......... svrsuvaat ili ne ? .......... toa e prasanjeto na koe treba da se obides da odgovoris dokolku imas ideja za sto se tuka zboruva , nali ?
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne i ne i ne svrsuva.....i koj kazuva Da !!! laze , a koj laze , krade , a koj krade ima voski
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova od licno iskustvo ili od kafe muabeti so komsivki ? .......... ostavi neka se izjasnat i drugi ............... ne gi seci vo startot
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |