IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Денешен "Bест": Калиопи се откажа од Маке
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Денешен "Bест": Калиопи се откажа од Маке

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
Автор
Порака Обратен редослед
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 23:57
многу прашина за ништо. кој победи победи, народот си го кажа своето и точка.
што е ова што сме се нафрлиле на жената како стрвинари. зошто не ја оставиме на мир? колку што знам, таа никого не навреди, не кажа ни добро ни лошо. а има право и таа да си каже, кога веќе илјадници анонумуси од г`з сила земаа да ја испоплукаат и изнавредат.
да беше некоја странска ѕвезда или „ѕвезда“ ќе беше во ред да биде и патетична и самобендисана и да има партнер неодобрен од малограѓанските душегрижници и надри-моралисти. тоа ќе се викаше имиџ! овде, мора да личи на девојка од соседството. е, како да не!
само покажуваме какви ситни души сме продавајќи големина без покритие.   
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 23:40
nasata e mnogu cudna zemnja za zabavnata muzika
za razlika od nasite komsii ili razvienite evropejci
makedonska muzicka zabavna estrada e smrt za postarite pejaci
prosto vo makedonia nema peac na zabavna muzika da e polularen postar od 40 godini
taka da i kaliopi ja ceka istata sudbina , koja docekale site peaci postari od 40 godini

toa e toa голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 22:26
а Зафирчев зошто не беше со мајка му???збунетост
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 21:32
многу добар вокалист,штета што е полна со себеси
зошто не е доблестна па да го поднесе поразот машки...
што и требаат вакви бламирањазбунетост
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 19:40
veke na chatot na idividi  razgovaravme na ovaa tema pa i ovde da si kazam sto mislam okolu toa

Изменето од la fille - 26.Февруари.2009 во 09:48
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 19:03
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

А уствари она Македонска била?

Ако прашуваш дали е Гркинка Калиопи НЕ  Е. По мајка е Македонка, по татко Влаинка.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 18:03
А уствари она Македонска била?
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
KRISTINA21 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Февруари.2009
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KRISTINA21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 17:51
pa redno bese da pocnat lugeto da ne ja saakat jas ne ja obozavam od koga znam za sebe a u stavri ke saka li nekoj da mi kaze sto tocno izjavila zosto jas nemam poima za sto zboruvate fala odnapred
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 16:02
Originally posted by Milaa Milaa напиша:

За првпат солзите на плачката на векот се вистински.Самобендисана

ДА не поминуваше ни еден нејзин настап без да одглуми нешто и да се излигави..........затоа од никогаш не сум ја сакала,сега не разбирам што е дуењево на носов,дали поради исвиркувањето или што не е прво место
УФфф нели е она многу за Македонија,сеа па ........абе ај глупости
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 15:27
seedno. kolku i da ma glas nikad ne znaela da go iskoristi i hit da napravi. od edna strana se praj zena borec od druga e teska ligla.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 15:15
Neka se goni :)
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 15:10
На чест нека и служи ова однесување на госпоѓата Калиопи.
Само што и е гајле на неа сега што мислат луѓето, таа е најважна од се.
Среќно со новиот и живот
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 14:59
Па јас бев нејзин фан и со задоволство ги слушав сите нејзини песни, и многу ми беше криво што не бев во можност да бидам дел од нејзиниот последен концерт! Но после оваа изјава, воопшто не ми е! Напротив, мило ми е што не отидов, затоа што се осеќам навреден како нејзин фан од оваа изјава!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 14:54
 За своите фанови таа е тука. Токму нејзините фанови се лути на овие мизерии. Маалски или не маалски  свиркачи кај нас ги расипуваат манифестациите. После Цацко ни е крив што ни бегаат сите надвор.тага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.