|
K-15 ТЕЛЕВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
DEFENDER
Група Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako smees da ne go gledas cacko nas anita
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Телевизијата ме изненади во последно време, малку им е хаос програмата, ама има интересни содржини.
Се надевам дека ќе се подобрат. |
|
SEXY M
Нов член Регистриран: 25.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa super bez niv se e poinaku so niv e se taka zabavno i smesno a na nasiot narod napaten mu treba smea i ljubov vo ova tesko vreme
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден стар добар скеч од вчера...кога Цацко и Тошо вечераат во ресторан каде наводно не треба да платата ништо, туку нивните внуци ќе плателе. И јадат, јадат, особено Цацко така слатко јаде, и коментира како тоа за внуците не ќе е ништо зашто платите тогаш ќе бидат ехееееј...
Се најадоа, а кога им дојде сметката, вчудоневидени го прашуваат келнерот (Миле), па како, па нели внуците ќе платат за ова? _Да вели келнерот, но вие сега плаќате за вашите дедовци... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La La Laaa
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma Najdobri Se!!!
|
|
non4ence
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ми се допаѓа Телевизијата посебно Ребелде =)и к-15 дневен преглед шо е има многу интересни емисии и то/....
|
|
NonEnCe :)
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se dopagja televizijata, se pocesto ja gledam
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |