|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 74> |
Автор | ||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Опростено е бејб!!! Anything for you!!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala dushicke sega ke spijam polesno i ke te sonuvam tebe Изменето од Eleni |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се надевам на исто!!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo vo sonot mozeme da se sretneme i da bideme srekni.Momentalno a za natamu ke vidime |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eleni !!!!!! prodolzi da si sonuvas:)
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
RICCO
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa taka..e ..ama...treba da imas custvo za momentot koga ke doje...da se koristi sancata.. ane da se ceka.. |
||
...sex and sex...
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ајдеееееееееее!!!! Све паметни овде!!!
|
||
|
||
maca_m
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa vaka de srodna dusa eeeeeeeeeeee nema be |
||
jas sum kullllll!!!!!!
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а можеби сродната душа е баш покрај нас, а ние не ја гледаме затоа што очекуваме нешто повеќе.
можеби за некого можеме да кажеме дека ни бил-а сродна душа дури откога веќе нема да е покрај нас? |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Делумно можам да го прифатам и ова, ама само делумно |
||
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nateeee, aj sega iskreno da ni kazis koj najveke ti ja dirna temata, i zosto?
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во потрагата по сродната душа честопати ќе сватиме дека потрагата се уште не е завршена.
не треба да се откажуваме, можеби следната личност ќе биде вистинската. ретки се оние кои брзо ја нашле својата сродна душа, ама за секое тенџерче има капаче |
||
|
||
FULL MOON
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srodna dusa postoi samo ne znaes koga i kako ke ja sretnes.Mozi cel zivot da si imal srodna dusa do tebe a da ne si razbral ,koga ke ja izgubis ke svatis sto si imal do tebe.Nekoi i togas nema da razberat.Srodnata dusa postoi ke ja najdes samo ako baras-moze i da e naj obicniot covek do tebe
|
||
Eu sunt centrul universului
|
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele ama mi se desava ova... |
||
respect my authoritaaa
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |