|
Гигантски знамиња за подигање на национална свест |
Внеси реплика | страница <1 23456 18> |
Автор | ||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sega sto ima ova vrska so znaminja? Изменето од LouWeed - 24.Февруари.2009 во 14:00 |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доста кукате, ништо не ви чини, 25 знамиња,не се ни соопштва на вести за таква работа. Лебо ви го зедоја од уста,море море..
Изменето од anastea - 24.Февруари.2009 во 14:39 |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima vrska so rasflanjeto pari za nepotrebni raboti , uste potragicno se potencitanjeto na idejata zosto toa se pravi ... ako gruevski nema nacionalan svest, a ocigledno ja nema koga mu e potrebno postojano da go ima pred ocite znameto za da znae deka e makedonec, mnogu drugi lugje go nemaat toj problem .
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во државата мора да се веат националните знамиња на истата држава,нема туку ништо со подигање на национална свест,туку неопходно е да се веат државни знамиња.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
посебно ќе ми се дигне моралот ако видам вакви знамиња истопорени во Арачиново,Кондово,Тетово,Зајас,Кичево,Гостивар
се прашувам ќе ги има ли таму или таму е доволно висок моралот? еднаш прашав,ај ќе прашам пак- ги знае ли некој локациите на знамињата? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ZoraN ti aplaudiras na postot kade so bold pisuva deka vlasta so grandiozni znaminja ke ja podiga nacionalnata svest na gragjanite , a sega pisuvas toa nemalo vrska so svesta .... zazemi eden stav
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Локациите се наведени во воведниот пост, а во Арачиново,Кондово,Тетово,Зајас,Кичево,Гостивар никогаш нема да видиш такви знамиња |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega bar se frlat za nepotrebni raboti, porano odea direktiva vo svajcarija ili direktiva v dzeb Изменето од LouWeed - 24.Февруари.2009 во 14:12 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kje vidis ............. i pogolemi ............ i sekogas za nekoj praznik ........... na albanija ............. i toa so orli .......... koi gi vratija otkako bea trgnati poradi opasnost od pticji grip
( a be , i preeska imav slicen post , kaj mi go snema ? )
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па тоа бе сакав да го слушнам ама не од тебе туку од овие патриотиве кои ја оправдуваат постапката на пример од ЗораН зашто ние сите знаеме дека сме Македонци , не ни треба знаме за да не потсетува, ама на местата кои ги спомнав и те како треба што мислиш ти Зоре??? Изменето од Andjelina - 24.Февруари.2009 во 14:15 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sega ic ne odat vo dzeb ... niti vo Svajcarija ...
zalno e koga se opravduva i podrzuva otvorniot reket i perenje pari |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala vi za toa, nema da se zaboravi toa po koja inijacitiva stigna do toa..... |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cekaj ti samo da vlezeme vo evropa pa da osetis sto e reket, mi placete tuka kao spomnato pogore a siguren sum deka 80% od vas ili ne plakjat danoci, struj itn...itn.... Изменето од LouWeed - 24.Февруари.2009 во 14:17 |
||
Goran71
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odlicna rabota, samo mislam deka se i malku mali. Pogolemi trebal da gi napravi. A na koj ne mu se svigja jebiga toa ti e. I mene ne mi se bendisuvale banditite komunjari, 40 god. pa koj me prasuval.
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |