|
Во иста вечер-ЗАПОЗНАВАЊЕ И СЕКС |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
Dobi-Insane
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO IMASH ZELBA DA SE SEKSASH SO NEGO/NEA ZOSHTO DA NE
|
|
Some mistakes are too much fun to only make once...
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne kako zapoznavenje i sexs ne odi toa taka
poleka vo stil |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci sexot bil celta na zapoznavanjeto,se nadevam za dvajcata...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни едно ни друго...најмалку три вечери и најчесто ништо
|
|
sweetpoison
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa mene toa nonstop mi se desava...so zenski ama
ako mnogu zborish, ke ti stane drugarka, pa posle ti e glupo... |
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... kojznae dali ke se najde nekoj koj ke me raspameti tolku brzo ..... tesko ama vredi da se obidat .......
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HHMMM..
ZVUCI UBAVO, POD USLOV NIKOGAS POVEKE DA NE SE SRETNEME |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......jas bev ubedena deka e obratnoto......posle prasuvas."a kako ti e imeto"...
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja dobra zenska "ironija" |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега ако е некое парче што не се пропушта и ако се има каде па зошто би му простила
За жал ваква случка мене у у младости не ми се случила, секс од прва ама од втора, трета па натака сум имала среќа |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gleam greska vo naslovot....po iskustvo znam deka cela nokj se pie..pa sabajlecki se....
dali toa se broj kao ista vecer, pod uslov da se izleguva pred polnokj? |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be so se zanesuvas....normalnite zenski ne ti davaat i po eden mesec idenje ,a ne posle zapoznavanje so ti e??
Se znae koj dava taka breeeee , koj ?? ne znam ?? |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da dadat!ako znaes da si zemes..... inace eve nesto najdov.... Жените се повеќе избегнуваат секс на прв состанок На жените им е се понеприфатлив сексот на прв состанок. И иако поминаа децении од сексуалната револуција, мажите и жените се уште имаат спротивни мислења за тоа дали е прифатлив сексот на првиот состанок. На мажите, очекувано, им е сосема нормално да имаат секс веќе на првиот состанок, додека повеќето жени не ни сакаат да помислат на тоа. Во истражувањето во кое учествуваа преку 35.000 Британци, 65% од мажите признале дека сексот на првиот состанок им е ослободувачко искуство, додека за истиот процент на жени таа идеја им била тотално неприфатлива. Останува единствено прашањето, ако толкав број на жени го одбиваат сексот на првиот состанок, со кого тогаш спијат овие мажи? Жените веруваат дека согласувањето на секс на прв состанок би ги етикетирало како лесни жени, кои мажите потоа нема да ги почитуваат. Мажите пак не размислуваат на тој начин, туку ги советуваат жените да им се препуштат на задоволствата и да излезат од мрачното доба. |
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iako sum masko i bi sakal verojatno sex na prv sostanok
sepak se slozuvam so mislenjeto na britankite "Жените веруваат дека согласувањето на секс на прв состанок би ги етикетирало како лесни жени, кои мажите потоа нема да ги почитуваат. " sepak najinteresniot del od seksot e predigrata |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |