|
Кој прв ќе каже не ? |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 47> |
Автор | |
cirko
Нов член Регистриран: 01.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAVISI OD DENOT, GARANT NA 2 FEVRUARI MAZOT NEMA DA KAZE NEEEE, ZA DA NE ISPADNE PEDER !!! |
|
muarem ramush
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ne zaebaaj sea!!! edvaj toj den go imame da si slavime site mazi na planetava a ti vikas seks so zena togas!!!! SE ZEZAM!!! Nikad do sea ne mi pobarale seks na 2 fevruari!!! Ili mozebi gresam!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај сте брееееееееее знам дека мајуш ва ќе го избрише па да си полупам уште нешо дур не го избришала комот ми беше усран, и ми беше кај чичко сервис.... алиииии........ сега сум тука јеби га
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobre dojde nazad,mnogu luge bea zagrizeni |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да??? за мене?? кај пишува баш да видам лажеш ти знам јас |
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Krajno sum seriozna ova se ozbilni raboti.E sega bas ne sum sigurna koj,kako i sto ama znam deka imase devojki sto te baraa.Snaodlivo dete si ti pa ke najdes sam |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехеххеее... ја снаодлив... абе еднаш бев да купам пресно млеко, а се вратив со овчо сорење дома, па ти сеа види
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ц ц ц цц !!!! Се врати ете ти и одма сеа ѓаолот му е крив!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колега честито модераторство и не ти ја разбрав реченицава али нема везе де, наши сме
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе малце граматика употребувам, и стилски фигури!!! а и самиот појма неам што трескам на форум 5 дена по ред!!! Ај па да ти играме не администраторство!!!
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ти треба верувај админ..
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ама ич!!! Абе дај малце одмена напрај ми!!! 5 дена тука главен забавувач изигравам!!! Бреее ама било зезнато да се биде модер.!!!
|
|
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden den ne pomina i dali odma se zalish?
Изменето од maja |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе сеа тоа ти е!!! Абре епа македонче!!! то ми е работа да се жалам!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |