![]() |
|
Како знаете дека некој ве сака? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komsiite vi se smeskaat
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Не е тактика. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Шо се смешно
![]() |
|
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
..кога ми трне јазикот од бакнежи.......
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
мене ми е,..
![]() ![]() Изменето од Командантица - 23.Февруари.2009 во 23:39 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Нема план,имам надчоечки осет,никогаш не ме лажи,скоро.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Јас па мислев дека само шут неможи да осети.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Odma mi se vrti misla deka se pravi vljubena vo mene za da me ubie na spienje i deka moze e psihopat
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....oçite nokogas ne lazat
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
MOZAM DA PREPOZNAAM AKO GLUMI DEKA ME SAKA ..
AMA DEKA VISTINSKI ME SAKA .. ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga ide kon mene dodeka drugite begaat od mene
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |