|
Што носите со себе кога патувате? |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mobilen, kamera, aparat i normalno pari, se drugo sto mi treba ke si kupam
|
|
DIJANA
|
|
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam cisto prasanje onaka, koa ve citam od ponezniot pol....ali vloski nikoja ne nosi......da ne oite samo na kratko onako maximum do 27 dena..........
Изменето од Mumu - 25.Декември.2006 во 12:30 |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе сонце тоа се подразбира во лична хигиена исто како паста за заби..ако ја наведам дека ја носам испага како само за некаде кога одам мијам заби
или си потенцирам колку ми е битно....јас си носам постојано влошки со мене, ако не за мене тогаш на некоја мила “случајо„ ќе и се најде |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А и плус тоа бираме (кога можеме) кога да идеме.... Многу е мачно на пат кога идеш да имаш....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj pat ne preterav so glupostite vo kuferot :)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi koe vreme od godinata e, no sekogas prakticno, i ne premnogu.
Eve za slednovo patuvanje na primer, (vo traenje od 6 dena) osven kupaci za hotelskiot bazen, ce ponesam farmerki, 2-3 duksercinja i jakna (sepak sega e poladno), edni patiki za setanje, edni cevli za vecerno izleguvanje vo kombinacija so vecerniot komplet. Nisto povece-ni pomalku. (+ neseserot so sminki razbira se, sredstva za licna higiena....nesto nakit).
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Изменето од russia - 19.Октомври.2010 во 13:41 |
|
caldi33
Група Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pari, paosos i dobro drustvo
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се што ми е неопходно за патување,..не сакам да носам многу багаж,.но кога мора-мора
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ехеееееееее,се ми се чини дека баш тоа шо нема да го земам, ќе ми притреба,стално е така
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
karta,pari i pasos.
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TRENERKI
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto mozam da zemam so mene
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osven osnovnite raboti, eden kup drugi gluposti
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |